CANLI İZLE
FUTBOL
EURO 2008
Canlı Sonuçlar
Turkcell Süper Lig
İkinci ve Üçüncü Lig
Fortis Türkiye Kupası
Dünya Kupası
DÜNYA'DAN FUTBOL
BASKETBOL
NBA
VOLEYBOL
FORMULA 1
MOTOR SPORLARI
TENİS
OLİMPİYAT
DİĞER
EURO 2008
YAZARLAR
CANLI SONUÇLAR
İSTATİSTİKLER
VİDEO
YAYIN AKIŞI
HAFTANIN YAYINLARI
NBA TV'DE BU AY
LİNKLER
Ana sayfam yap
NTVMSNBC
NTV
CNBC-e
NBA TV
e2
NTV Radyo
Eksen 96.2
Radio N101
N. Geographic
İletişim

Belözoğlu: Galatasaray'dan tepki almadım

Fenerbahçe'nin yeni transferi Emre Belözoğlu, sarı-lacivertli ekibe transferi nedeniyle Galatasaray taraftarından tepki almadığını ifade etti.

fotoğraf: fenerbahce.org

NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 15:45 TSİ 27 Temmuz 2008 Pazar

Newcastle United'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Emre Belözoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

Samandıra'daki tesislerde ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulan antrenmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan futbolculardan Emre Belözoğlu, Galatasaray'dan ayrılıp futbol yaşantısını yurt dışında sürdürmeye başladıktan 8 yıl sonra İstanbul'da ve Fenerbahçe camiasında olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

 

Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra Galatasaray taraftarından tepki görüp görmediği konusundaki soruya Emre, ''Hiç kimseden tepki almadım. Her gün aynı yaşam yerlerimde bulunuyorum. Ayrıca ben Fenerbahçe'ye, Newcastle United'dan geldim, Galatasaray'dan değil. Herkesin bu kararıma saygı göstermesini istiyorum. Türkiye artık bu konuları çoktan aştı. Hepimiz profesyonel oyuncularız ve bağlı bulunduğumuz takımlara hizmet etmek durumundayız'' diye konuştu.

 

Emre 21 gün süren askerlik görevinde evci izinlerinde Fenerbahçe Kulübü'nün kendisi için gönderdiği antrenör nezaretinde çalışmalar yaptığını ve sakatlığının geçtiğini kaydetti.

 

Çok fazla konuşmayı sevmediğini, futbolcuların konuşmalarını sahada oynayarak göstermeleri gerektiğini belirten Emre, ''Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz'' dedi.

 

MTK Budapeşte ile yapacakları Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçına kadar hazır olup olmayacağı sorulan Emre, ''Deplasmandaki maça değil, çarşamba günü oynayacağımız maç için bile kendimi hazır hissediyorum. Her şeye rağmen çarşamba günü oynanacak maçta bana görev verecek kişi hocamızdır. Eğer fırsat verirse çıkar oynarım. Bu tamamen kendi takdiridir'' dedi.

 

SELÇUK: ''İKİ YIL SONRA ALIŞIK OLMADIĞIMIZ BİR TEMPOYLA ÇALIŞIYORUZ''

Futbolculardan Selçuk Şahin, ''2 yıl sonra alışık olmadığımız bir tempoyla çalışıyoruz'' dedi.

 

Son hazırlık maçında Shakhtar Donetsk karşısında fizik gücü ve mücadele olarak üstünlüklerini gösterdiklerini kaydeden Selçuk, takımdan ayrılan Aurelio'nun yerini dolduracak oyunculara sahip olduklarını ifade ederek, ''Şu an takımda 25 tane birbirinden kaliteli oyuncu var. Aurelio iyi oyuncuydu, artık gitti ama yerini dolduracak mutlaka birileri olacaktır. İki sezondur alışık olmadığımız bir tempo ile yeni sezonda ve yeni hocayla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ve her geçen gün biraz daha hazır hale geliyoruz. Öncelikli hedefimiz MTK Budapeşte maçında avantajlı bir skorla sahadan ayrılmak, bunu yapacak gücümüzün olduğunu düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

 

GÜRHAN: ''KENDİMİ BİRAZ OLSUN GÖSTERME FIRSATI BULDUM''

Gürhan Gürsoy ise teknik direktör Luis Aragones yönetiminde maçlarda daha çok şans bulduğunu ifade etti.

 

Gürhan, ''Yeni hocamızla daha çok şans buluyorum ve kendimi biraz olsun gösterme fırsatı buldum. Yoğun çalışıyoruz. Emre ağabeyi her genç oyuncu gibi ben de örnek alıyorum. Yeni transferlerimiz takıma çabuk adapte oldu. Bundan sonra önemli olan Fenerbahçe'nin tüm kupalara talip olmasıdır. Bu sezon Emre, Güiza gibi oyuncuların Fenerbahçe'de olması da benim için büyük bir şans. Hocam da zaman zaman bana fırsat veriyor. Bunları değerlendirdiğim müddetçe daha iyi olacağıma inanıyorum. Hazırlık maçlarında 2 asist yaptım, bu bana mutluluk verdi'' dedi.

NTV Spor paketine abone olmak için tıklayın
   Bu habere oy ver   Düşük   1 Puan 2 Puan 3 Puan 4 Puan 5 Puan 6 Puan 7 Puan 8 Puan 9 Puan 10 Puan   Yüksek
     •  En çok puan alan haberler
 Emre Yılmaz - Yalova 01 Ağustos 2008, Cuma 02:52  
cagrı demişki kewell bir elin parmağı kadar oynamamış. kardeşim sen biliyormusun emre'nin ne kadar oynadığını. bilmezsin tabii çünkü oynamıyordu.-FB TARAFTARLARI pankartlarına taşıyorlardı KATİL EMRE, IRKÇI EMRE diye. Bu konu hakkında başka yorum yapıp Emre'yi havalandırmayalIM. Kendini bi şey zannedecek. Alayına isyan ölümünü ultrAslan. Farukbaşkan doğruymuş Emre ile Okan FB ve BJK'ye giderek gösterdiler. We are waiting EMRE.If you come Sami Yen...
 Can - Ankara 31 Temmuz 2008, Perşembe 06:08  
Gozumuz alismis Sari - Kirmizi formayla gormeye Emre'yi. Fenerbahce'de ona basarilar dilerim ancak o formayla yadirgamadim dersem yalan olur.
 Çaycı Müslüm  - Şanlıurfa 29 Temmuz 2008, Salı 20:45  
herşey bir yana da bu bjklilere ne oluyor anlamadım. konu emre-fb-gs meselesi bjklilerin niye zoruna gidiyor hayret ? Siz rüştüyü nasıl oynatabiliyorsanız bizde pekala emreyi oynatacağız, yok eğer elinizden tümeri aldık oda geldi sizin stadınızda şampiyonluk turu attı diye zorunuza gidiyorsa o ayrı.

ARAMA:
LİGDE PUAN DURUMU
    O P
1 Beşiktaş 34 71
2 Sivasspor 34 66
3 Trabzonspor 34 65
4 Fenerbahçe 34 61
5 Galatasaray 34 61