CANLI İZLE
FUTBOL
EURO 2008
Canlı Sonuçlar
Turkcell Süper Ligi
İkinci ve Üçüncü Lig
Fortis Türkiye Kupası
Dünya Kupası
DÜNYA'DAN FUTBOL
BASKETBOL
NBA
VOLEYBOL
FORMULA 1
MOTOR SPORLARI
TENİS
OLİMPİYAT
DİĞER
EURO 2008
YAZARLAR
CANLI SONUÇLAR
İSTATİSTİKLER
VİDEO
YAYIN AKIŞI
HAFTANIN YAYINLARI
NBA TV'DE BU AY
LİNKLER
Ana sayfam yap
NTVMSNBC
NTV
CNBC-e
NBA TV
e2
NTV Radyo
Eksen 96.2
Radio N101
N. Geographic
İletişim

İngiltere 3 puanla başladı: 1-0

2006 Almanya Dünya Kupası'nın ikinci gününde sahaya çıkan İngiltere, Paraguay’ı 1-0 yenerek B Grubu’na galibiyetle başladı.

Teknik direktör Sven Goran Eriksson'un çok şeyler beklediği Liverpool'lu Peter Crouch, Paraguay karşısında vasat bir futbol sergiledi.

NTVSPOR
Güncelleme: 19:18 TSİ 26 Şubat 2008 Salı

48 bin kişinin izlediği maçta taraftarının verdiği destekle kendi sahasında oynuyormuş gibi görünen İngiltere, etkili futbol sergileyemese de henüz 4. dakikada Gamarra’nın kendi kalesine attığı golle 3 puana ulaştı. FIFA tarafından maçın adamı olarak İngiltere'den Frank Lampard seçildi.

İngiltere aldığı bu galibiyetle Dünya Kupası’ndaki ilk maç kabusunu da yenmiş oldu. İngilizler, son 3 Dünya Kupası’nda oynadıkları ilk maçlarda 2 yenilgi, 1 de beraberlik almıştı.

İNGİLTERE: 1 – PARAGUAY: 0
Stat: Frankfurt

Hakemler:
Marco Rodriguez (Meksika)

İngiltere:
Paul Robinson, Gary Neville, Rio Ferdinand, John Terry, Ashley Cole, David Beckham, Steven Gerrard, Frank Lampard, Joe Col (Dk. 83 Owen Hargreaves), 10-Michael Owen (Dk. 56 Stewart Downing), Peter Crouch.

Paraguay:
Justo Villar (Dk. 8 Aldo Bobadilla), Carlos Bonet (Dk. 68 Nelson Cuevas), Julio Cesar Caceres, Carlos Gamarra, Delio Toledo (Dk. 82 Jorge Nunez), Denis Caniza, Roberto Acuna, Carlos Paredes, Cristian Riveros, Roque Santa Cruz, Nelson Valdez.

Gol:
Dk. 4 Gammara (kendi kalesine)

Sarı kartlar:
Dk. 19 Gerrard, Dk. 21 Crouch (İngiltere), Dk. 22 Nelson Valdez (Paraguay)

B GRUBU'NDA PUAN DURUMU

ERİKSSON MEMNUN
İngiltere Teknik Direktörü Sven Goran Eriksson maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Gerçekten çok sıcak bir gündü. Bu da bizi ikinci yarı oldukça zorladı. Fakat oyuncularım bunu daha fazla mücadele ederek aştı. Önemli olan iyi başlamak ve 3 puandı, biz de bunu başardık” diye konuştu.

 

Karşılaşmada ilginç bir gelişme de yaşandı. Karşılaşmanın 8. dakikasında Paraguay kalecisi Villar sakatlanarak yerini Bobadilla'ya bıraktı. Bu değişiklik Dünya Kupaları tarihinin en erken kaleci değişikliği olarak kayıtlara geçti.

BECKHAM: DAHA İYİ OYNAYABİLİRİZ
Takım kaptanı David Beckham da iyi bir başlangıç yaptıklarının altını çizerken, zaman zaman iyi oynadıklarını fakat çok top kaybettiklerini söyledi.

Daha iyi oynayabileceklerini dile getiren Beckham, "Hava çok sıcaktı. İki takım da bundan etkilendi. Hava sıcaklığı 28-29 dereceydi. Rakibin çok pas yapmasına izin verdik. Bunda yorgunluk faktörü etkendi. Daha iyi oynayabileceğimizi biliyoruz. Her şeye karşın iyi bir başlangıç yaptık" dedi.

 

FİKSTÜR VE SONUÇLAR

NTV Spor paketine abone olmak için tıklayın
   Bu habere oy ver   Düşük   1 Puan 2 Puan 3 Puan 4 Puan 5 Puan 6 Puan 7 Puan 8 Puan 9 Puan 10 Puan   Yüksek
     •  En çok puan alan haberler

                        Bu habere henüz yorum yapılmamış


ARAMA:
LİGDE PUAN DURUMU
    O P
1 Trabzonspor 11 26
2 Beşiktaş 11 22
3 Ankaraspor 11 22
4 Sivasspor 11 21
5 Galatasaray 11 20