Bilal Kısa: "Bu gruptan çıkabileceğimizi düşünüyorum"

Akhisarsporlu futbolcu Bilal Kısa tarihi bir maça çıkacaklarının bilincinde olduklarını, iyi mücadele ederek güzel sonuç almak istediklerini söyledi.

NTV Spor 19 Eylül 2018 - 18:38

Süper Lig'e istedikleri gibi başlamadıklarını kaydeden Bilal Kısa, "Uzun zamandır bu maçı bekliyorduk. Ligi bir kenara koyup yarınki oynayacağımız maça konsantrasyon sağladık. İyi bir ekiple oynuyoruz ama kendi evimizde taraftarlarımızla bir olup onların da desteğiyle iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz." diye konuştu. 

Bilal, bu seviyelerde oynamanın zor olduğunu belirterek, "İnşallah hep beraber taraftarlarımızla yarın hem ligde aldığımız kötü sonuçları telafi etmek hem de güzel oyunla buradan 3 puanla ayrılmak istiyoruz." ifadesini kullandı. 

Krasnodar karşısında alacakları galibiyetin yeni bir sayfa açmalarını sağlayacağını vurgulayan Bilal, şunları kaydetti:

"Bizim için lazım olan 3 puanı almamız, öz güven kazanmamız için bu maç başlangıç olabilir. Buradan alacağımız 3 puan bizi üst seviyelere taşıyabilir. Tarihimizde ilk defa oynuyoruz, grupta güçlü takımlar var. Ben inanıyorum ki grupta takımlar arasında bir fark yok. Bu gruptan çıkabileceğimizi düşünüyorum. Kendi sahamızda taraftarımız önünde oynayacağız, bu yüzden alınacak galibiyet bizim için sürpriz olmaz."