Anadolu Efes seriyi sürdürmek istiyor

THY Euroleague Top 16 turu E Grubu 6. haftasında Anadolu Efes, yarın deplasmanda Olympiakos'la karşılaşacak. Atina'daki Barış ve Dostluk Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Bu karşılaşma NTV Spor ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanacak.

NTV Spor 12.02.2014 - 11:25
Anadolu Efes seriyi sürdürmek istiyor

THY Euroleague Top 16 turu E Grubu 6. haftasında Anadolu Efes, yarın deplasmanda Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla karşılaşacak.
     
Atina'daki Barış ve Dostluk Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Bu karşılaşma NTV Spor ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanacak. Euroleague'de oynadığı son 2 maçı kazanan Anadolu Efes, Olympiakos karşısında da galip gelerek, üst tura çıkma hedefini sürdürmek istiyor.
     
Top 16 turuna kötü bir başlangıç yapan ve ilk 3 maçını kaybeden lacivert-beyazlılar, 4. haftada İtalyan ekibi EA7 Emporio Armani'yi 61-60, 5. haftada da deplasmanda İspanya temsilcisi Laboral Kutxa'yı 72-66 mağlup etti.

Anadolu Efes, bu sezon THY Euroleague'de deplasmanda sadece 2 maç kazandı. İlk tur grup maçlarında Fransa'nın Strasbourg takımını 76-66 yenen lacivert-beyazlılar, son olarak da Top 16 turunda Laboral Kutxa karşısında galip geldi.
     
İlk tur grup maçlarını yenilgisiz tamamlayan Olympiakos ise Top 16 turuna Fenerbahçe Ülker galibiyeti (95-82) ile başladı. Daha sonra üst üste iki maçını yitiren Yunanistan temsilcisi, son 2 karşılaşmasında ise sahadan galibiyetle ayrıldı.
     
Olympiakos, THY Euroleague'de bu sezon evinde tek yenilgisini 81-72'lik skorla İspanya'nın Barcelona takımı karşısında aldı.

Sayfa Yükleniyor...