"Galibiyet için konsantrasyonumuzu kaybetmemeliyiz"

Anadolu Efes Başantrenörü Vaggelis Aggelou, THY Euroleague’de Olympiakos maçından galibiyetle ayrılmak için

NTV Spor 12.02.2014 - 12:05
"Galibiyet için konsantrasyonumuzu kaybetmemeliyiz"

Anadolu Efes Başantrenörü Vaggelis Aggelou, THY Euroleague'de yarın yapacakları Olympiakos maçını kazanmaları için konsantrasyonlarını en üst düzeyde tutmak zorunda olduklarını söyledi.

Yunan teknik adam Aggelou, Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile yapacakları maçla ilgili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, son iki sezonun Avrupa şampiyonu ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, "Eğer kazanmak istiyorsak, maça mental ve fiziksel anlamda en üst seviyede hazır çıkmalıyız. Karşılaşmaya en iyi şekilde konsantre olmalıyız. Hızlı hücumlar ve ikili oyunlar Olympiakos'un önemli silahları. Bu maçtan galip ayrılmak istiyorsak 40 dakika boyunca konsantrasyonumuzu kaybetmemeliyiz" ifadelerini kullandı.

Lacivert-beyazlıların genç oyuncusu Birkan Batuk ise zor bir deplasman maçına çıkacaklarını belirterek, "Bilindiği gibi Olympiakos Euroleague'de son iki sezonun şampiyonu. Biz bu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanıp tüm kapasitemizi sahaya yansıtmak ve mücadelemizi maksimum seviyede yaparak galip gelmek istiyoruz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...