Yıldız olma şansı Forum Trabzon'da!

Forum Trabzon’a gel, basketbolun yıldızı sen ol! Darüşşafaka Doğuş Basketbol sosyal sorumluluk platformu “Oyunda Kal”, bu kez de Forum Trabzon'da!

NTV Spor 30.05.2014 - 16:24
Yıldız olma şansı Forum Trabzon'da!

Gençler arasında sporu yaygınlaştırmak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sporun sunduğu büyülü dünyanın kapılarını daha çok gence açmak hedefiyle, Darüşşafaka Doğuş Basketbol'un sosyal sorumluluk platformu “Oyunda Kal” yarına kadar Forum Trabzon'da!
 
29 Mayıs'ta başlayıp yarına kadar Forum Trabzon'da gerçekleştirilecek ve pek çok sportif aktiviteye sahne olacak “Oyunda Kal” etkinliğinde, 11-15 yaş arası gençler Darüşşafaka Doğuş Basketbol basketbol koçları eşliğinde 2 gün boyunca antrenman yapma fırsatı bulacak. 31 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasındaki idmanlarda sahaya çıkıp, kendini gösteren genç yetenekler, Temmuz ayında düzenlenecek Darüşşafaka Doğuş Basketbol kampına davet edilecek.  
 
Etkinlik kapsamında, Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Orhun Ene de bugün Forum Trabzon'da gençlerle biraraya gelecek.
 
“Oyunda Kal” Trabzon'dan sonra Haziran sonuna kadar Türkiye çapındaki 5 Forum Alışveriş Merkezi'nde daha gerçekleştirilerek gençlerle buluşmaya devam edecek.
 

Sayfa Yükleniyor...