Partizan - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? ( Euroleague 27. hafta)

THY Avrupa Ligi’nde Anadolu Efes, Partizan’a konuk oluyor. Mücadele Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da bulunan Stark Arena’da oynanacak. Anadolu Efes, sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmada rakibini 100-94 mağlup etmeyi başarmıştı. Haftaya 14. sırada giren lacivert- beyazlılar, rakibini deplasmanda mağlup etmek istiyor. Tomislav Mijatovic’in öğrencileri Euroleague’de son olarak Makkabi Tel Aviv karşısında kazanmıştı. Peki Partizan - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 28.02.2024 - 11:07
Partizan - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? ( Euroleague 27. hafta)

Euroleagu’de heyecan 27. hafta karşılaşmalarıyla başlıyor. Anadolu Efes, parkede Partizan’la kozlarını paylaşacak. Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyinde bir numaralı organizasyonunda Anadolu Efes, beklentilerin uzağında kaldı. Avrupa Ligi’nde oynadığı 26 maçta 11 galibiyet ve 15 mağlubiyet yaşayan lacivert beyazlılar,  Partizan karşılaşmasıyla çıkış yakalamak istiyor. Ev sahibi Partizan ise bu sezon 12 galibiyet ve 14 mağlubiyet aldı. Partizan - Anadolu Efes karşılaşmasının ekranlara geleceği kanal belli oldu. Peki Partizan - Anadolu Efes maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte, parkede yaşanacak heyecana ilişkin detaylar…

PARTİZAN - ANADOLU EFES MAÇI NE ZAMAN?

THY Euroleague’de 27. haftada Anadolu Efes, Partizan’la kozlarını paylaşacak. Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki Stark Arena'da oynanacak mücadele 22.30’da başlayacak. Karşılaşma S Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

ANADOLU EFES 11 GALİBİYET ALDI

Bu sezon Avrupa Ligi'nde çıktığı 26 maçta 11 galibiyet ve 15 mağlubiyet yaşayan Anadolu Efes, haftaya 14. sırada girdi.

Lacivert-beyazlı takım, sezonun ilk yarısında Sırp ekibi ile sahasında oynadığı karşılaşmayı 100-94 kazandı.

İKİ TAKIM 16 KEZ KARŞI KARŞIYA GELDİ

Anadolu Efes ile Partizan, Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda 16. kez rakip olacak. İki takım arasında oynanan 15 müsabakanın 8'ini lacivert-beyazlılar, 7'sini ise Sırbistan temsilcisi kazandı.

ANADOLU EFES 828. RANDEVUDA

Anadolu Efes, Partizan müsabakasıyla Avrupa kupalarında 828. maçını oynayacak.

Tarihinde Avrupa'da çıktığı 827 maçta 466 galibiyet alan lacivert-beyazlı takım, 361 yenilgi yaşadı.

Anadolu Efes, 2001-2002 sezonundan bu yana mücadele ettiği THY Avrupa Ligi'nde ise 580. kez sahne alacak. Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda çıktığı 579 mücadelenin 309'unu kazanan lacivert-beyazlılar, 270'inden ise mağlubiyetle ayrıldı.

Sayfa Yükleniyor...