Eksikler düşündürüyor

Beşiktaş'ın 29. haftada oynayacağı Trabzonspor maçı öncesi eksik oyuncuların fazlalığı Slaven Bilic'i düşündürüyor. Siyah beyazlılarda kart cezalısı olan Serdar ve Necip karşılaşmada forma giyemeyecekler. Kardemir Karabükspor maçında sakatlanan Ersan'ın da durumunun belirsiz olması Bilic'i kadro kurmakta zorlandırıyor.

NTV Spor 28.04.2015 - 23:11
Eksikler düşündürüyor

Slaven Bilic, Trabzonspor maçında Motta ve Sivok ile birlikte Serdar'ın yerine sağ bekte Opare'yi, Ersan'ın hazır olmaması halinde Franco'yu tercih etmesi durumunda, 4 yabancı hakkını da defans hattında kullanmış olacak. Hırvat çalıştırıcı bu sebeple Atiba, Sosa ve Demba Ba'dan sadece 1'ini ilk 11'de kullanabilecek. 

Ancak Atiba, Sosa ve Demba Ba'dan vazgeçmek istemeyen Bilic, hafta boyunca farklı alternatifler üzerinde duracak. Sezon başında zaman zaman sağ bekte görev yapan İsmail Köybaşı'nın yine bu pozisyonda oynaması durumunda Opare maça yedek kulübesinde başlayacak. Ersan'ın Trabzonspor maça yetişememesi halinde ise stoper hattı Sivok-Franco ikilisinden oluşacak. Hırvat çalıştırıcı bu durumda yine Atiba, Sosa ve Demba Ba'dan birini yedek bekletmek zorunda kalacak.

Pazar günü oynanacak maça kadar en ideal 11'i bulmaya çalışacak olan Bilic, hafta boyunca yapılacak antrenmanlarda bu sorunu aşmaya çalışacak. 

Sayfa Yükleniyor...