İki ismin bileti kesildi!

Beşiktaş'ta Pedro Franco ve Ramon Motta takımdan ayrılıyor. Yönetim şans bulamayan iki futbolcu için gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı.

NTV Spor 29.12.2015 - 17:48
İki ismin bileti kesildi!

Beşiktaş yönetimi bir yandan kaleci ve stoper arayışlarını sürdürürken, bir yandan da oyuncularına gelen teklifleri değerlendirmeye hazırlanıyor. Yönetim ara transfer döneminde Pedro Franco ve Ramon Motta'ya gelecek teklifleri gündemine alacak. İlk yarıda istedikleri forma şansını bulamayan iki futbolcu da takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor.

Bu sezon sadece 3 maçta görev alan Motta'nın sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Brezilyalı sol bek ile yeniden anlaşmayı düşünmeyen yönetim, 27 yaşındaki oyuncu ile devre arası yollarını ayıracak. Sezon devam ederken Motta için teklifte bulunan Süper Lig kulüpleri, devre arasında Beşiktaş ile masaya oturacak. Anlaşmanın sağlanması durumunda Brezilyalı futbolcu ikinci yarı öncesi kiralık olarak veya bonservisi ile siyah beyazlılara veda edecek.

Beşiktaş'ta 3. sezonunu geçiren Pedro Franco'nun sözleşmesi ise mayıs 2018'de tamamlanıyor. İlk yarıda sadece 2 maçta forma giyen Franco için de Süper Lig kulüplerinden teklifler gelmeye başladı. Sezon sonuna kadar farklı bir takıma kiralanması beklenen kolombiyalı oyuncu, sezon sonunda yeniden takıma dönebilir.

İki futbolcunun da 4 Ocak'ta başlayacak Antalya kampı öncesi Beşiktaş'tan ayrılmaları sürpriz olmayacak.

Sayfa Yükleniyor...