Milosevic ilk kez..!

Beşiktaş'ın İsveçli futbolcusu Alexander Milosevic, bu sezon ilk kez bir resmi maçta görev yaptı.

NTV Spor 30.10.2015 - 22:10
Milosevic ilk kez..!

Teknik direktör Şenol Güneş'in, kart cezalısı Ersan Adem Gülüm'ün yerine defansta Luiz Rhodolfo'yla birlikte görev verdiği Alexander Milosevic, bu sezon siyah-beyazlı formayı ilk kez resmi bir maçta giydi.

Milosevic, Beşiktaş formasıyla son olarak geçen sezon 29 Mayıs'ta oynanan ve siyah-beyazlıların 2-1 kazandığı Gençlerbirliği maçında mücadele etmişti.

GÖKHAN TÖRE VE SOSA YEDEKLER ARASINDA
Beşiktaşlı futbolcular Gökhan Töre ve Jose Sosa, Kasımpaşa karşısında yedekler arasında yer aldı.

Siyah-beyazlı ekibin ligde hafta başında Antalyaspor ile deplasmanda yaptığı maçta hafif sakatlığı bulunan Gökhan Töre ile hasta olan Jose Sosa, riske edilmemiş ve kamp kadrosuna alınmamıştı.

Bu iki oyuncu, Kasımpaşa karşısında ise yedekler arasında oturdu. Siyah-beyazlılarda ayrıca, Günay Güvenç, Serdar Kurtuluş, Dusko Tosic, Kerim Frei ve Cenk Tosun da yedek soyundu.

BAŞAKŞEHİR FATİH TERİM STADI'NDAKİ İKİNCİ MAÇ
Beşiktaş, bu sezon Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda ev sahibi olarak ikinci maçına çıktı.

Yeni stadı Vodafone Arena'nın yapımı nedeniyle 2013-2014 sezonundan bu yana iç saha maçlarını farklı yerlerde oynamak zorunda kalan siyah-beyazlı takım, sahasındaki son maçı da bu statta Çaykur Rizespor'a karşı oynamış ve rakibini 1-0 yenmişti.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda geçen sezondan bu yana toplam 4 iç saha maçına çıkan "Kara Kartallar", söz konusu mücadelelerde 3 galibiyet ve bir beraberlik aldı.

Sayfa Yükleniyor...