"Oyunun kesilmesi hızımızı kesiyor"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah beyazlıların Kasımpaşa'yla 3-3 berabere kaldığı maçın ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmayı kazanmaya yakın taraf olarak kendilerini gördüğünü belirtirken, rakibin agresif ve sert yapısı yüzünden oyunun sürekli durduğunu ve hızlarının bu yüzden kesildiğini söyledi.

NTV Spor 31.10.2015 - 00:32
"Oyunun kesilmesi hızımızı kesiyor"

Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldığı maçın ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Şenol Güneş, "Bizim genelde maçlarımız keyifli maçlar oluyor. Bol pozisyonlu maçlar... Ama agresif, sert yapısı olan, çok faul yapan bir takım vardı karşımızda, oyun akıcılığını tutturamadık çünkü oyunun sürekli kesilmesi hızımızı kesiyor. Bunlara rağmen 3 gol attık. Yediğimiz 3 gole baktığımız zaman, bizim gibi bir takımın yememesi gereken pozisyonlar. Rakibin hiç pozisyonu yokken 3. golü yemek de sıkıntıydı. Oyuncular iyi niyetliydi, hamlelerle rakibi zorlamaya çalıştık ama oyun akışımız olmadı. Buna, sert, agresif ve sık faullu oyun anlayışları engel oldu. Onları da tebrik ediyorum, savaştılar ve bir puan almaya çalıştılar, kaybetmeye de yakın olabilirlerdi, üzgün olmalarını bu yüzden anlayamıyorum" dedi.

Penaltı pozisyonu hakkında ise Şenol Güneş, "Eline ne kadar vurdu bilmiyorum penaltı pozisyonunu ama oyuncu atladı. Futbol adına da biz, daha iyi oynadığımızı düşünüyoruz. Kazanmaya yakın olarak bizi görüyorum, ama onlar da kazanabilirdi. Tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum, seyircimiz de gayet iyiydi. Zaman zaman hakemlerden bir şey beklemek doğru değil, biz de bazen yapıyoruz. Hakem hatalarının bugün maçın önüne geçmesi doğru olmaz" yorumunu yaptı.

Artık perşembe günü oynayacakları UEFA Avrupa Ligi maçına hazırlanacaklarını söyleyen Güneş, "Lokomotiv'i yenersek, Sporting de kazanırsa, rakiplerimizin karşı karşıya geldiği hafta da biz Skenderbeu'yu yenersek gruptan çıkarız herhalde" dedi.

Sayfa Yükleniyor...