Tam isabet!

Beşiktaş'ın sezon öncesi renklerine bağladığı 5 yeni transferinin 4'ü takımın değişilmezi haline geldi. Bu isimlerden Beck ve Rhodolfo, ligdeki 17 maçta da forma giyerek istikrar sembolü oldu

NTV Spor 30.12.2015 - 14:48
Tam isabet!

Beşiktaş'ın sezon öncesi kadrosuna kattığı yeni transferleri takıma yüksek katkı sağladı. Siyah-beyazlılar sezon öncesi kadrosuna Mario Gomez, Ricardo Quaresma, Andreas Beck, Rhodolfo ve Dusko Tosic'i dahil etti. Bu 5 transferden 4'ü ilk 11'in değişmezleri arasına girerken, Tosic sol bekte 2. alternatif konumunda yer aldı.

Beşiktaş'taki 6. ayını geride bırakan Alman sağ bek Andreas Beck, Atiba Hutchinson ile birlikte Spor Toto Süper Lig'de oynanan 17 maçta da 90 dakika görev alan diğer isim oldu. Rhodolfo da 17 maçın tamamında forma giyerken, Hutchinson ve Beck'ten sadece 2 dakika eksikle ilk yarıyı tamamladı.

15 karşılaşmada ilk 11'de yer alan Mario Gomez de sonradan oyuna girdiği maçlarla birlikte 17 lig müsabakasında görev almış oldu. Quaresma 14, Tosic 8 lig maçında siyah beyazlı takım adına mücadele etti.

Transferlerin skora katkıları da Beşiktaş'ın ligin ilk yarısını lider kapamasında etkili oldu. Gomez 17 lig maçında 13 gol, 2 asist, Quaresma 3 gol 2 asist, Rhodolfo 1 gol, Beck ise 1 asistlik performans sergiledi.

Sayfa Yükleniyor...