Beşiktaş'ın Messias teklifine Milan'dan yanıt geldi

Beşiktaş'ın Ante Rebic'in ardından Milan'dan Junior Messias'ı da transfer etmek istiyor. Siyah beyazlıların İtalyan kulübüne 1 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu, Milan'ın ise 3 milyon euro talep ettiği ileri sürülüyor.

Haber Merkezi - NTV Spor 30.07.2023 - 15:53
Beşiktaş'ın Messias teklifine Milan'dan yanıt geldi

'ın Hırvat yıldızı Ante Rebic'i bugün İstanbul'a getirecek olan , İtalyan takımında bir oyuncuyu daha kadrosuna katmak istiyor. Hücumda sol kanadı Rebic'e emenat edecek olan siyah beyazlılar, sağ kanat için de Junior Messias'ı tranfer etmenin peşinde.

BEŞİKTAŞ'TAN MESSIAS İÇİN 1 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Calciomercato muhabiri Daniele Longo'nun haberine göre; Beşiktaş, Messias için Milan'a 1 milyon euro teklif etti. Ancak İtalyan kulübünün başkanı Giorgio Furlani, Brezilyalı futbolcunun bonservisi için 3 milyon euro talep ediyor. 32 yaşındaki oyuncunun transferi için pazarlıkların devam ettiği belirtildi.

➡ TRANSFER HABERLERİ

MİLAN'A 7.5 MİLYON EUROYA MAL OLDU

Milan iki sezon önce Crotone'den kiraladığı, geçen yaz ise bonservisini aldığı Junior Messias için toplam 7.5 milyon euro ödedi.

36 MAÇTA 6 GOL, 2 ASİST

Geride kalan sezonda Milan formasıyla 36 maça çıkan Messias 6 gol atarken, 2 kez de asist yaptı. 32 yaşındaki futbolcunun, İtalyan kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

⚫️BEŞİKTAŞ HABERLERİ⚪️

Sayfa Yükleniyor...