Murat Şahin, Sergen Yalçın'ın bir sonraki adresi için ipucunu verdi

Daha önce teknik direktör Sergen Yalçın'ın teknik ekibinde yer alan Murat Şahin çarpıcı açıklamalar yaptı. Şahin, Sergen Yalçın'ın Anadolu'da takım çalıştırmayı düşünmediğini ve hedeflerine uygun bir kulübü beklediğini kaydetti.

Haber Merkezi - NTV Spor 28.09.2023 - 10:01
Murat Şahin, Sergen Yalçın'ın bir sonraki adresi için ipucunu verdi

Son olarak 'ın çalıştıran ve şu an Samsunspor'un gündeminde olan 'la ilgili 'den önemli açıklamalar geldi.

MURAT ŞAHİN'DEN SERGEN YALÇIN SÖZLERİ: "ANADOLU'DA ÇALIŞMAYI ÇOK DÜŞÜNMÜYOR"

Daha önce Sergen Yalçın'ın yardımcılığını üstlenen Murat Şahin, Sports Digitale'a konuştu. Şahin, Samsunspor'la görüşen Sergen Yalçın için "Anadolu'da çalışmayı çok düşünmüyor, hedeflerine uygun bir kulübü bekliyor." ifadelerini kullandı.

⚫️BEŞİKTAŞ HABERLERİ⚪️

"BÜYÜK TAKIM HOCASIYSAN BU KRİZİ ÇÖZECEKSİN"

Beşiktaş'ta krizin baş gösterdiğini ve bunu teknik ekibin çözmesi gerektiğini söyleyen Şahin'in "Büyük takımın hocasıysan bunu çözeceksin." sözleri dikkat çekti. 47 yaşındaki antrenör şöyle konuştu:

"Biz Konyaspor'a 4-1 yenildik. Ertesi hafta Gençlerbirliği'ne yenildik ama takım içinde güven zirvedeydi. Başakşehir ve Fenerbahçe ile final maçları oynadık. Bu dakikadan sonraki iş antrenörün işi. Niye? Artık kriz var, kriz yönetimi lazım. Bu dakikadan sonra yönetimin yapacağı hiçbir şey yok. Saha içini yönetim çözemez. Büyük takımın hocasıysan bunu çözeceksin."

"KONYASPOR MAÇI FİNAL OLUR"

Murat Şahin, Beşiktaş'ın Süper Lig'de bu hafta karşılaşacağı Konyaspor maçının final niteliğinde olduğunu belirterek, "Beşiktaş için şampiyonluktan koptu diyemeyiz ama artık pamuk ipliğinde. Konyaspor deplasmanı, Beşiktaş için final olur." şeklinde konuştu.

📈 TRENDYOL SÜPER LİG PUAN DURUMU 📈

Sayfa Yükleniyor...