Şenol Güneş'ten Mert Günok açıklaması: "Yeni bir şey değildi"

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Adana Demirspor yenilgisinin ardından; "Mert'in son durumuna bakacağız. Şu anda söylemek bir şeyi doğru değil ama oyunun başında da ufak bir rahatsızlığı vardı. Yeni bir şey değildi." dedi.

Haber Merkezi - NTV Spor 27.09.2023 - 22:11
Son Güncelleme: 27.09.2023 - 22:41
Şenol Güneş'ten Mert Günok açıklaması: "Yeni bir şey değildi"

Trendyol 'in erteleme maçında sahasında 'ı konuk etti. Ev sahibi ekip maçı 4-2 ile aldı ve Beşiktaş karşısında 1988'den sonra ilk kez kazandı.

Beşiktaş teknik direktörü maçın ardından açıklamalarda bulundu. 

Şenol Güneş açıklamasında; "Çok hatalarımız oldu, 2 tane rakip ceza sahasında kaptırdığımız toplardan gol yedik. Hücum ettiğimizde golü bulmamız gerekirken; rakibin kontra oyununa düştük. Aslında hakim biz gibi göründük ama oynama şeklimiz kazanmaya yeterli değildi. Rakip çok kolay goller buldu, rahat ataklar yaptı. Bu bizim hiç istemediğimiz bir durum." dedi. 

Şenol Güneş'ten Mert Günok için sakatlık açıklaması

Deneyimli teknik direktör sözlerinin devamında; "Mert'in son durumuna bakacağız. Şu anda söylemek bir şeyi doğru değil ama oyunun başında da ufak bir rahatsızlığı vardı. Yeni bir şey değildi. O etkilemiş de olabilir. Yarına daha net konuşuruz. Dizinde olan bir şey. Bazen sakatlık olur, bazen oyun kazanma arzusunda sakatlık olur. Bir oyuncumu dışında tutmadan söylüyorum; bizim takım olarak rehavet içinde olduğumuz bir gerçek." ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...