Chelsea de acımadı!

Premier Lig'de küme düşmesi önceki haftalarda kesinleşen Cardiff City, evinde Chelsea'ye 2-1 mağlup oldu ve Premier Lig'e mağlubiyetle veda etti.

NTV Spor 11.05.2014 - 19:10
Chelsea de acımadı!

İngiltere Premier Lig'in son haftasında Chelsea, Cardiff City karşısında uzun süre geride götürdüğü mücadeleyi 3 dakikada bulduğu gollerle 2-1 kazandı ve sezona galibiyetle veda etti.

Bu galibiyetle Maviler puanını 82'ye yükselterek ligi 3. sırada tamamladı ve şampiyonlar Ligi vizesini kaptı. Cardiff City ise 30 puanla Premier Lig'e veda etti.

Küme düşmesi daha önceki haftalarda kesinleşen Cardiff, Chelsea'yi mağlup ederek ligde zaferle veda etmek istedi ve mücadeleye de istekli başladı. Ev sahibi ekip, 15. dakikada Whittingham'ın asistinde Craig Bellamy'nin golü ile 1-0 öne geçti.

Bu gol ilk devrenin de skorunu belirledi ve Cardiff City soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Mücadelenin ikinci devresinde Mourinho oyuna Schürrle'yi dahil etti ve bu oyuncu da oyuna girdiktek 7 dakika sonra skora dengeyi getirdi. Kaleciden seken topu tamamlayan Schürrle 73. dakikada skoru 1-1 yaptı.

Beraberlik golünü atan Alman yıldız, bu kez takımını öne geçiren golün hazırlayıcısı oldu. 75. dakikada schürrle'nin hazırladığı pozisyonda İspanyol golcü Fernando Torres takımını 2-1 öne geçirdi.

Kalan dakikalarda iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve mücadele 2-1 Chelsea galibiyeti ile sona erdi.

Premier League'de Manchester City, Liverpool, Chelsea ve Arsenal önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek.

Sayfa Yükleniyor...