Chelsea’nin yıldızları çizgifilm karakteri oluyor

Chelsea’nin yıldızlarını çizgifilm karakteri olarak izleyeceğiz. İngiliz ekibi ile Twentieth Century Fox Tüketici Ürünleri arasında gerçekleştirilen ortaklık anlaşmasıyla Chelsea’li futbolcular Simpsons karakteri olacak.

NTV Spor 27.02.2014 - 16:02
Chelsea’nin yıldızları çizgifilm karakteri oluyor

Chelsea'nin yıldızları çizgifilm dünyasının efsaneleri arasında yer alan Simpsons karakteri olarak karşımıza çıkacak.

Chelsea ve Twentieth Century Fox Tüketici Ürünleri arasında gerçekleştirilen ortaklık anlaşmasıyla birlikte yıldız futbolcular çizgifilm karakteri oluyor.

Yapılan ortaklık anlaşmasının tanıtımı için Chelseali futbolcular Petr Cech, Eden Hazard, Frank Lampard, John Terry ve Fernando Torres çizgifilm karakterleriyle birlikte basına poz verdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Terry, “Kendimi ve takım arkadaşlarımı birer Simpsons karakteri olarak görmek harika. Simpsons benim en sevdiğim çizgifilmlerden biriydi ve hala da öyle. Artık çocuklarımın da en sevdiklerinden biri. Bart ve Homer Simpson'ıın Chelseali futbolcular olarak nasıl gözükeceklerini merakla bekliyorum” dedi.

Simpsons televizyon tarihinin devam eden en uzun çizgifilm serisi ve şu anda 26. sezonu gösterimde. Simpsons 28 Emmy ödülü kazandı. 

Sayfa Yükleniyor...