Courtois 'Mavi' olmak istemiyor!

3 sezondur kiralık olarak Atletico Madrid forması giyen kaleci Thibaut Courtois, Chelsea'ye dönmek istemiyor. Deneyimli kaleci Petr Cech'in ardından yedek beklemek istemeyen Courtois; "Chelsea'ye dönmemin sağlıklı olacağını düşünmüyorum" dedi.

NTV Spor 21.05.2014 - 19:41
Courtois 'Mavi' olmak istemiyor!

3 yıldır kiralık olarak giydiği Atletico Madrid formasıyla, dünyanın en iyi kalecileri arasına giren Thibaud Courtois, yeni sezonda kulübü Chelsea'ye dönecek mi?

Şampiyonlar Ligi finaline hazırlanan başarılı kaleci, geleceğinin henüz belirsiz olduğunu söyledi. Courtois bununla birlikte, Chelsea'ye dönmesinin sorun yaratacağı görüşünde.

Hem kendisinin hem de uzun süredir Chelsea kalesini koruyan Petr Cech'in yedek kalmak istemediğini vurgulayan genç kaleci; "Real Madrid'in yaptığı gibi, birimizin ligde, diğerimizin kupalarda oynayabileceği konuşuluyor. Ancak ikimiz de tüm maçlarda kalede olmak istiyoruz. Cech'e büyük saygım var. Bence o dünyanın en büyük kalecilerinden biri. bu nedenle ikimizin aynı takımda bulunmasının sağlıklı olacağını düşünmüyorum" dedi.

Thibaud Courtois'nın, Chelsea ile 2 sezon daha sözleşmesi bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...