Diego Costa Ada yolcusu!

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, aradığı golcüyü İspanya'da buldu. İngiliz basınına göre Atletico Madridli Diego Costa, gelecek sezon Londra kulübünün formasını giyecek.

NTV Spor 13.05.2014 - 11:19
Diego Costa Ada yolcusu!

Diego Costa, gelecek sezon Chelsea forması mı giyecek?

İngiliz basınına göre bu sorunun yanıtı "Evet" SKY Sports, Londra kulübünün Costa'yı kadrosuna katmak için 35 milyon euroluk sözleşme fesih bedelini ödemeyi kabul ettiğini öne sürdü. Costa ise haftalık 200 bin euro kazanacak. SKY Sports, golcü oyuncunun 24 Mayıs'taki Şampiyonlar Ligi finalinden sonra kendisini Chelsea'ye bağlayan resmi sözleşmeyi imzalayacağını da savundu.

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, bu sezon golcülerine sık sık eleştiriler getirmiş; kapanan takımların kilidini açabilecek bitirici bir forvete ihtiyacı olduğunu söylemişti. Maviler, bu sezon Premier Lig'in en az gol yiyen takımı olsa da şampiyon Manchester City'nin 102 golüne karşılık sadece 71 gol atabilmişti.

Eden Hazard'ın sezonun son bölümündeki sakatlığı sırasında Londra Kulübü gol atmakta daha da zorlanmıştı.

Diego Simeone yönetiminden kariyerinin en parlak yılını geçiren Diego Costa ise bu sezon La Liga'da oynadığı 33 maçta 27 kez fileleri havalandırdı. Costa, Dünya Kupası'nda da İspanya Milli Takımı'nın formasını giyecek.

 

Sayfa Yükleniyor...