Efsanelerden G.Saray-Chelsea maçı yorumu (Video)

Galatasaray-Chelsea maçı, Graeme Souness, Ruud Gullit ve Glenn Hoddle gibi ünlü spor adamlarının da gündemindeydi. 3 isim de Chelsea'nin gol bölgesinde yaşadığı sorunlara ve Galatasaray'ın 2. yarıdaki iyi oyununa değindi.

NTV Spor 27.02.2014 - 13:31
Efsanelerden G.Saray-Chelsea maçı yorumu (Video)

Ünlü spor adamları Graeme Souness, Ruud Gullit ve Glenn Hoddle, Galatasaray-Chelsea maçını değerlendirdi. 3 isim de Chelsea'nin gol bölgesinde yaşadığı sorunlara ve Galatasaray'ın 2. yarıdaki iyi oyununa değindi.

Bir dönem Galatasaray'ı çalıştıran Graeme Souness, Galatasaray-Chelsea maçında ilk yarının Chelsea, ikinci yarının ise Galatasaray'ın açık üstünlüğü altında geçtiğini söyledi. Roberto Mancini'nin oyuncu değişiklikleri ile sarı-kırmızılıların önce oyunu dengelediğini; ardından da Chelsea'ye üstünlük kurduğunu dile getiren Souness, "Galatasaray 2. yarıda beraberliği hakeden bir oyun ortaya koydu" ifadesini kullandı.

Efsanevi eski Hollandalı oyuncu Ruud Gullit de, Souness ile benzer bir yorum yaptı. Mancini'nin oyuna müdahale ettiği ana kadar Chelsea'nin turu koparacak önemli şansları değerlendiremediğini vurgulayan Gullit, sarı-kırmızılıların 2. yarıda hakettiği skoru almayı başardığını dile getirdi. Gullit, Chelsea'nin golünde kalesini erken terkeden Muslera'nın hatasının olduğunu da belirtti.

Bir başka eski büyük oyuncu Glenn Hoddle ise Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin maça yanlış bir kadro seçimi ile başladığını; ancak kısa sürede hatasından döndüğünü söyledi.

Hoddle, "Mancini, akşam evine gittiğinde niye maça böyle başlamadım diye düşünebilir" dedi. Mourinho'ya da yüklenilmemesi gerektiğini vurgulayan Hoddle, Chelsea'nin forvet eksiğinin fazlasıyla göze çarptığı dile getirdi.

Sayfa Yükleniyor...