Mou'dan "Elimde forvet yok" tepkisi!

Chelsea Menajeri Jose Mourinho'nun, özel bir konuşması, Fransız Canal Plus televizyonunun mikrofonlarına yakalandı. Mourinho; "Elimde forvet yok" sözlerinin basına yansımasına büyük tepki gösterdi.

NTV Spor 25.02.2014 - 13:02
Mou'dan "Elimde forvet yok" tepkisi!

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, geçen hafta bir sponsorluk anlaşması için düzenlenen törene katıldı.

Mourinho, tören sırasında sponsor firmanın yetkilisiyle özel bir sohbet yaparken, hemen yanında, Canal Plus televizyonunun kamerasının kayıtta olduğunun farkında değildi.

Mourinho'nun, bu özel konuşmada sarfettiği; "Premier Lig'de şampiyon olamayız. Çünkü elimde bir takım var ama forvetim yok" sözleri, İngiliz basınında yer aldı. Konuşma sırasında Fernando Torres ve Demba Ba'dan tamamen ümidini kesmiş görünen Mourinho, Samuel Eto'o hakkındaysa; "Elimizde Eto'o var. Ama o da 32 yaşında. Belki de 35 yaşındadır. Gerçek yaşını bende bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Mourinho'nun bu özel konuşma sırasında Radamel Falcao hakkında söyledikleri de çarpıcı.

Falcao'nun neden Monaco'ya gittiği hakkında en küçük bir fikri olmadığını söyleyen başarılı menajer; "Falcao'nun bir kulübü yok. Kim her hafta 3 bin taraftarın karşısına çıkmak ister. Ben futbolcu olsam, Monaco'ya kariyerimin sonunda giderdim" diyor.

Bu sözlerin basına yansıması, Mourinho'nun canını fazlasıyla sıkacak gibi görünüyor. Özellikle Eto'o, Torres ve Ba'nın, menajerlerine nasıl tepki gösterecekleri merakla bekleniyor.

Sayfa Yükleniyor...