Pique ağzından kaçırdı

Fabregas ile Barcelona'nın yolları ayrılıyor. İspanyol futbolcunun başka bir kulübe transfer olacağını, Barcelona'dan takım arkadaşı Gerard Pique açıkladı.

NTV Spor 05.06.2014 - 13:35
Pique ağzından kaçırdı

"Fabregas 33 milyon euro karşılığında Barcelona'dan ayrılıyor. Bana söyledi" bu sözler, Fabregas'ın yakın arkadaşı Gerard Pique'ye ait...

İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Vicente Del Bosque ve Juan Mata ile birlikte düzenlenen basın toplantısında kameraların karşısına geçen Pique, açık mikrofonun azizliğine uğradı. Basın mensuplarının hazırlıklarını beklerken, yanında bulunan Del Bosque ile konuşan tecrübeli savunma oyuncusu, bu esnada önündeki mikrofonun açık olduğunu unuttu ve İspanyol teknik direktöre Fabregas'ın başka bir takıma transfer olduğunu söyledi. Pique, kısa sohbet esnasında Fabregas'ın yeni kulübünü belirtmezken, transferin 33 milyon euro bonservis bedeli karşılığında gerçekleştiğini açıkladı.

Fabregas'ı Chelsea başta olmak üzere Manchester United ve Arsenal'in renklerine katmak istediği ifade ediliyor.

Pique aynı basın toplantısında Barcelona'nın Fabregas'a çok sahip çıkmadığını da dile getirdi. Katalan kulübün Fabregas'a hak ettiği değeri vermediği ifadelerini kullanan Pique, takım arkadaşının bu sezon en çok gol atan orta saha oyuncusu olduğunu ve en çok asist yapan futbolculardan biri olduğunu belirtti.

Sayfa Yükleniyor...