Korkut'tan Löw itirafı!

Hannover 96'nın Türk teknik direktörü Tayfun Korkut, Alman medyasına röportaj verdi. Korkut, Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'den çok etkilendiğini söyledi.

NTV Spor 31.01.2014 - 14:05
Korkut'tan Löw itirafı!

Hannover'in başına gelmesinin ardından çıktığı ilk Bundesliga maçını kazanan Tayfun Korkut, Bild Gazetesi'nin sorularını yanıtladı.

Hannover 96'yla anlaşmadan önce, takımın bir çok maçını videodan izlediğini ifade eden Tayfun, "Kulübe yakın çevrelerden bilgi de topladım. Aradan geçen dört hafta sonrası şimdi çok daha fazla şey biliyorum. Zaman ilerledikçe, '96' hakkında bilgim daha kapsamlı ve derinlemesine olacak" dedi.

Wolfsburg'u yenerek bu sezonki ilk deplasman galibiyetlerini aldıklarını vurgulayan Türk teknik adam, "Bu galibiyet ileriye dönük bir adımdı. Olumsuz sonuçlar da olabilir. Ancak performansımızı arttırarak ilerlemek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Tayfun Korkut, Hannover 96'nın teknik direktör olarak ilk durağı olduğunu belirtirken, "En büyük şansım üç ülkede oynamam ve bir çok iyi antrenörle çalışmam oldu. Perreira, Toshack, Del Bosque ve tabii ki Löw. Löw'ü genç bir teknik adam olarak Fenerbahçe'de tanıdım. Beni en çok etkileyen yanı, çalışmalarını büyük bir kulüpte çok sakin bir şekilde sürdürebilmesi oldu" ifadelerini kullandı.

4 dil konuşabilidiğini ve farklı ülkelerde oynamış olmasının kendisine avantaj sağladığını vurgulayan Korkut, "Düşüncede bile olsa beş adım birden atamazsınız. Takım olarak kendime bir hedef koymadım. Hannover şu an benim için en önemli unsur. Bunun dışında hiçbir şeye yer yok" diyerek sözlerini tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...