Protestoya men ve para cezası

İspanya Kral Kupası çeyrek final rövanşında, alacakları nedeniyle Real Sociedad'a karşı futbolcuları oynamayan Racing Santander'e bir yıl kupadan men ve 3 bin 6 euro para cezası verildi.

NTV Spor 31.01.2014 - 20:23
Protestoya men ve para cezası

İspanya Kral Kupası çeyrek final rövanşında, alacakları nedeniyle Real Sociedad'a karşı futbolcuları oynamayan Racing Santander'e bir yıl kupadan men ve 3 bin 6 euro para cezası verildi.

İspanya Futbol Federasyonu Disiplin Komitesi, Racing'i ayrıca Real Sociedad karşısında hükmen mağlup ilan etti.

Altı aydır maaşlarını alamadıklarından, istifasını istedikleri yönetimi protesto etmek için maçı oynamayı reddeden Racing Santanderli futbolculara ise herhangi bir ceza verilmedi.

SORUNU BİR TÜRK ÇÖZDÜ
Bu arada Racing'de eleştiri oklarının yöneltildiği isim olan kulüp başkanı Angel Lavin'in, iptal ettiğini açıklamasına rağmen İspanyol kulübünün hissedarları, genel kurulu topladı.

Racing Santander'in en büyük hissedarı olan Hollandalı WGA Sports Holding adına bu şirketin hukuki işler sorumlusu olan Onur Arslan, Santander kentine gelerek, yasal girişimde bulundu ve öngörüldüğü gibi hissedarlar arasındaki toplantının gerçekleşmesini sağladı.

Toplantıda, mevcut yönetimin fesih edilmesi yönünde ortak karar çıkarken, yeni yönetim kurulu da oluşturuldu. Onur Arslan da en büyük hissedarın temsilcisi olarak yeni yönetimi onayladı.

Sayfa Yükleniyor...