Erol Bulut'tan Hull City itirafı: "Kalite farkını gördük"

Cardiff City Teknik Direktörü Erol Bulut, Hull City'ye 3-0 yenildikleri maçla ilgili yaptığı açıklamada iki takım arasında sınıf ve kalite farkı olduğunu söyledi.

Haber Merkezi - NTV Spor 18.12.2023 - 11:41
Erol Bulut'tan Hull City itirafı: "Kalite farkını gördük"

İngiltere Championship'in 22. haftasında oynanan maçta, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu , teknik direktörlüğünü 'un yaptığı 'yi 3-0 mağlup etti. Bulut aldıkları yenilgi sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı ve iki takım arasındaki kalite farkının bariz olduğunu itiraf etti.

"OLMAMIZ GEREKEN SEVİYEYİ GÖRDÜK"

Tecrübeli teknik adam, "Bugün kalite farkının açıkça ortaya çıktığını düşünüyorum. En azından olmamız gereken seviyeyi gördük ve buna ulaşabileceğimizi biliyorum. Bunun için çok çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

⚽️👉FUTBOL HABERLERİ

"ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR"

Cardiff'te geçtiğimiz yaz teknik direktörlük görevine Erol Bulut, henüz burada yeni olduklarını ve birçok yeni transfer yaptıklarını hatırlatarak "Cardiff City Kulübü'nde bir şeyler inşa etmeye çalışıyoruz ama bugün ile yarın arasında pek bir şey değişmiyor, dolayısıyla bunun gerçekleşmesi için zamana ihtiyacımız var." dedi.

"OCAK AYINDA TAKIMA YENİ OYUNCULAR GELECEK"

Ocak ayında transfer yapacaklarının sinyallerini de veren Bulut, "Oyuncularla ve belki ocak ayında takıma gelecek yeni oyuncularla çalışmaya devam edeceğiz. Bugün yine puan kaybettik ve herkes hayal kırıklığına uğradı ancak bu durumdan çıkıp play-off noktasına ulaşmak için birlik olmamız gerekiyor." diye konuştu.

İNGİLTERE PREMİER LİG HABERLERİ

22 MAÇTA 30 PUAN

Cardiff City, 22 haftası geride kalan İngiltere Championship'te 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 yenilgi aldı. 30 puan toplayan Cardiff 12. sırada bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...