Galatasaray'ın eski yıldızı Harry Kewell'dan sürpriz transfer

Galatasaray'ın eski futbolcusu Harry Kewell, Celtic'teki yardımcı antrenörlük görevini bırakarak, Japonya'nın Yokohama Marinos takımının teknik direktörü oldu.

Haber Merkezi - NTV Spor 31.12.2023 - 13:07
Galatasaray'ın eski yıldızı Harry Kewell'dan sürpriz transfer

Bir dönem 'da da forma giyen , Japonya'nın takımında teknik direktörlük görevine getirildi.

Japon kulübünden Kewell'ın transferiyle ilgili yapılan açıklamada "Onun liderlik yeteneğine değer veriyoruz ve Marinos'ta Ange Postecoglou ve Kevin Muscat tarafından oluşturulan 'hücum futbolu' kimliğini sürdürmekle kalmayıp aynı zamanda sürdürülebilir bir şekilde büyümemize de yardımcı olacak bir lider olduğuna inanıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

KEWELL: TEK VÜCUT OLARAK MÜCADELE EDECEĞİZ

45 yaşındaki teknik adam ise "Yokohama Marinos kulübüne katılmaktan büyük gurur ve heyecan duyuyorum. Bana güvendikleri için teşekkür ederim. Yapacak çok işimiz var. Çalışmak için sabırsızlanıyorum. Bu kulübe başarı getirmek için tek vücut olarak mücadele edeceğiz. Zor iş bu andan itibaren başlıyor." diye konuştu.

MUSCAT ÇİN'E GİTTİ, KEWEL CELTIC'TEN AYRILDI

Yokohama Marinos'ta Kevin Muscat'ın Çin'in Shanghai Port takımına gitmesinin ardından teknik direktörlük koltuğu boşalmıştı. Harry Kewell ise son olarak İskoçya'nın Celtic takımında, teknik direktör Brendan Rodgers'ın yardımcısı olarak görev yapıyordu. Kewell İskoç ekibinde, bir dönem Marinos'u da çalıştıran Ange Postecoglou'nun yardımcılığını da yapmıştı.

Sayfa Yükleniyor...