"Messi, Ronaldo gibi iş ahlakına sahip olsaydı 15 Ballon d'Or kazanırdı"

Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo rekabeti dünya futbolunun son 15 yılına damga vurdu. Portekizli yıldızın eski takım arkadaşı Patrice Evra bu rekabette Ronaldo'nun Arjantinli rakibinden daha iyi olduğunu savundu. Evra, Portekizli yıldızın iş ahlakına aşık olduğunu söyleyerek Messi ile kıyasladı.

NTV Spor 10.03.2023 - 13:16
Son Güncelleme: 10.03.2023 - 15:50
"Messi, Ronaldo gibi iş ahlakına sahip olsaydı 15 Ballon d'Or kazanırdı"

Manchester United efsanesi Patrice Evra, Cristiano Ronaldo'yu neden Lionel Messi'ye kıyasla tercih ettiğini açıkladı.

Talksport'ta yer alan haberde; Patrice Evra, Lionel Messi'nin Cristiano Ronaldo kadar iş ahlakına sahip olsaydı 15 Ballon d'Or kazanacağını ifade etti.

⚽️👉 HABERLERİ

➦ GÜNCEL GELİŞMELER   

Evra katıldığı programda, Portekizli yıldızın iş ahlakına aşık olduğunu söyleyerek şunları ifade etti:

"Neden her seferinde Cristiano Ronaldo dediğimi açıklamak istiyorum. Ronaldo kardeşim olduğu için değil, iş ahlakına aşık olduğum için onu 1 numara olarak görüyorum. Tanrı, Messi'ye yetenek verdi. Ancak Cristiano bunun için çalışmak zorunda kaldı. Messi, Cristiano Ronaldo ile aynı iş ahlakına sahip olsaydı, muhtemelen bugün 15 Ballon d'Or'a sahip olurdu. Çok çalışan insanlara aşığım, bu yüzden Ronaldo'yu Messi'ye tercih ediyorum."

Manchester United döneminde Patrice Evra ve Cristiano Ronaldo birlikte 3 Premier Lig şampiyonluğu yaşadı. Ayrıca ikili, 07/08 sezonunda Şampiyonlar Ligi zaferinde de beraber oynamışlardı.

Sayfa Yükleniyor...