Diego gün sayıyor!

Diego Ribas; Fenerbahçe ile imzaların önümüzdeki hafta başında atılmasını beklediğini söyledi. 29 yaşındaki futbolcu; Atletico Madrid ile kontratının sona ermesini beklediğini ifade etti.

NTV Spor 28.05.2014 - 10:26
Diego gün sayıyor!

Fenerbahçe'nin transferi için anlaşma sağladığı Diego Ribas, Brezilya basınına açıklamalarda bulundu.

Globo gazetesine konuşan Brezilyalı futbolcu, resmi imzaların önümüzdeki hafta başında atılmasını beklediğini dile getirdi. Fenerbahçe ile maddi konular dahil her konuda anlaşmaya vardıklarını ifade eden 29 yaşındaki futbolcu, "Sadece detaylar ve atılacak imza kaldı. Atletico Madrid ile kontratım sona erdikten sonra İstanbul'a gideceğim ve sağlık kontrolünden geçeceğim" şeklinde konuştu.

Futbola başladığı kulüp olan Santos'tan da bir teklif aldığını belirten Diego, "Avrupa'da oynamak istediğimi ve önceliğimin bu olduğunu kendilerine ilettim. Beşiktaş, Almanya ve İspanya'dan birer takım ile Birleşik Arap Emirlikleri'nden de beni istediler. Ancak aralarında en ilgi çekici olan takım Fenerbahçe'ydi. Beni üçüncü kez transfer etmek istediler" ifadelerini kullandı.

Atletico Madrid'de birçok maçta yedek beklemenin kendisini üzdüğünü belirten Diego Ribas, bununla birlikte teknik direktör Diego Sımeone'nin dünyanın en başarılı teknik direktörlerinden biri olduğunu söyledi.

Sayfa Yükleniyor...