"Doğru bir karar verildi"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ziraat Türkiye Kupası'nda Altınordu ile oynayacakları maçın saha ve hava koşulları nedeniyle ertelenmesine ilişkin kararının futbolcuların sağlığı açısından doğru olduğunu söyledi.

NTV Spor 30.12.2014 - 18:58
"Doğru bir karar verildi"

 

Kartal, futbol oynamaya geldiklerine değinerek, "Aşırı yağış nedeniyle sahaya çıktık. Ekibimizle kontrolleri yaptıktan sonra eski futbolcu olarak bu sahada futbol oynanamayacağına kanaat getirdik. Daha sonra hakemler davet etti. Saat 3'te sahada kontrol yaptıklarını ancak yağmurun şiddetli yağmasından dolayı daha sonra karar vereceklerini söylediler. Kontrolleri yaptıktan sonra bu sahada öncelikle futbolcuların sağlığının önemli olduğunu fikrindeydik. Kontrollerden sonra bizi hakem odasına davet ettiler. Hakemler, sporcu sağlığının her şeyden önemli olduğunu, bu şartlar altında maçın ertelendiğini söylediler. Maçın tarihi, belli değil" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda saat 18.00'de başlaması planlanan Altınordu-Fenerbahçe maçı, olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenmişti.

Sayfa Yükleniyor...