OBRA'DAN TARAFTARA...

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Spor Toto Basketbol Ligi'nin 4. haftasında 84-75 kazandıkları Pınar Karşıyaka maçının ikinci yarısında iyi oynadıklarını söyledi.

NTV Spor 30.10.2016 - 15:41
OBRA'DAN TARAFTARA...

Ülker Sports Arena'da yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Obradovic, yoğun fikstürün kendilerini zorladığını belirterek, "Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Mükemmel bir atmosfer vardı. Bu destek, özellikle 2. yarıda takıma çok iyi geldi. Her takıma saygı duymamız gerekiyor. Maçın başında 8 sayı öne geçince rahatladık. Bu iyi değildi. İlk yarıda Pınar Karşıyaka çok iyi oynadı. İkinci yarıda biz değiştik. Savunmada çok iyi oynadık. Hücumda da oyuna daha hakimdik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Galatasaray Odeabank maçı üstüne kolay olmayan bir karşılaşma daha oynadılar." diye konuştu.

Sarı-lacivertli basketbolcu James Nunnally, deneyimleri sayesinde mücadeleyi kazandıklarını vurgulayarak, "Pınar Karşıyaka maça çok hazır ve inanılmaz motiveydi. Çok hata yaptık ve bunlardan faydalandılar. Ancak bizim takımda çok fazla tecrübeli oyuncu var. Bu tecrübeyle maçı kazanmasını bildik." ifadelerini kullandı.

PINAR KARŞIYAKA CEPHESİ
Pınar Karşıyaka Başantrenörü Nenad Markovic, müsabakanın sonucunu küçük detayların belirlediğini söyledi.

Fenerbahçe'yi galibiyetten dolayı kutlayan Markovic, "Dar bir rotasyonla oynadık. Buna rağmen, oyuncularım 40 dakika boyunca savaştı. Küçük detaylarla maçı kaybettik. Bu tarz takımlara karşı hata yapacağız. Bu gayet normal ama sezon başından beri 40 dakikayı da iyi oynadığımız ilk maç oldu." şeklinde görüş belirtti.

Pınar Karşıyakalı basketbolcu Muhammed Baygül de izleyenler açısından güzel bir maç olduğunu belirterek, "Bizim için zor bir maçtı. Kısa rotasyonunda 3 oyuncumuz eksik olmasına rağmen bunu daha fazla efor ile kapatmaya çalıştık. THY Avrupa Ligi'ni kazanmaya aday bir takımla oynadık. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar." değerlendirmesinde bulundu.

Sayfa Yükleniyor...