Jorge Jesus: Her türlü sürprize hazırız

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, İstanbulspor maçı öncesi taraftara mesaj verdi, uzün süre liderlikte kalmak istediklerini söyledi.

NTV Spor 30.10.2022 - 19:20
Jorge Jesus: Her türlü sürprize hazırız
Anadolu Ajansı

SPOR TOTO SÜPER LİG HABERLERİ

"Neredeyse antrenman yapacak hiç vaktimiz yoktu" diyerek sözlerine başlayan Jesus, "Avrupa maçı sonrası iki günümüz vardı ve bu arayı toparlanmak için hazırlandık. Bu maça hazırız. Ligde birinci sıradayız ve burada uzun süre kalmak istiyoruz. Bunun için kullandığımız tek bir kelime var, kazanmak, kazanmak, kazanmak. Ayrıca bu ülkede çalışıyorum ve Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

'da teknik direktör değişikliğiyle ilgili olarak ise Portekizli teknik adam, "Benim için bu maça dair tek belirsizlik rakibin hangi sistemle oynayacağı. Yeni hocanın burada oynatmak istediği sistemi bilmiyoruz. Oyuncuların hoca değişikliği nedeniyle daha çok koşacağına inanmıyorum. Öyle olsaydı takımlar sürekli teknik direktör değiştirirdi. Bizi etkileyecek tek şey nasıl bir sistemle oynayacaklarını bilmememiz. Ama her türlü sürprize iyi bir şekilde hazırlandık" yorumunu yaptı.

Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayarak sözlerine başlayan İsmail Yüksek ise, "Bizim için zor bir deplasman. İstanbulspor yeni hocasıyla ilk maçına kendi sahasında çıkıyor. Ama bizim daha çok taraftarımız var. Zor bir maç olacak. İyi hazırlandık. Takım arkadaşlarımızla ben buradan en iyi şekilde mücadele edip galip ayrılmak istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Sayfa Yükleniyor...