Jorge Jesus'tan derbi öncesi dev hazırlık!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un Beşiktaşlı futbolcularla ilgili çok geniş çaplı analiz dosyaları hazırlattığı öğrenildi.

NTV Spor 28.09.2022 - 09:08
Son Güncelleme: 28.09.2022 - 09:10
Jorge Jesus'tan derbi öncesi dev hazırlık!
Anadolu Ajansı

Spor Toto 'de pazar günü Vodafone Park'ta Beşiktaş'a karşı çok önemli bir sınav verecek olan 'de tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor.

Türkiye'deki ilk derbisine çıkacak olan teknik direktör 'un bu kritik 90 dakika öncesi özel hazırlık içinde olduğu belirtiliyor.

VİDEOLAR DA DOSYADA VAR
Portekizli hoca, Beşiktaşlı futbolcularla ilgili geniş çaplı analiz dosyaları hazırlattı. Jesus'un derbideki olası eşleşmelere göre bu dosyaları futbolculara ilettiği öğrenildi. Hazırlanan bu dosyalarda tüm istatistiklerin, artı ve eksi yönlerin yanı sıra bazı videoların da olduğu da belirlendi.


Jesus bunun dışında öncesi motivasyonu arttırıcı bazı çalışmalar da yapıyor. Kariyerinde sayısız derbiye çıkan ve böylesine büyük atmosferleri çok iyi bilen tecrübeli teknik adamın Beşiktaş'la oynanan eski derbilerle ilgili sevinç görsellerini tesislerin belirli noktalarına astırdığı öğrenildi.

HERKES HAVAYA GİRECEK
Teknik direktör Jorge Jesus'un özellikle ilk kez Fenerbahçe formasıyla derbiye çıkacak olan futbolcuları maçın havasına sokmayı hedeflediği ifade edildi. Portekizli hocanın tüm oyuncularıyla bire bir görüşmeler yaparak herkesi dev maça hazır hale getirmek istediği de öğrenildi.

(Kaynak: Takvim)

Sayfa Yükleniyor...