Süper Lig'de ilginç seri: Maçları 11 kişi bitiremiyorlar

Antalyaspor, Süper Lig'de son 3 maçında karşılaşmaları 10 kişi tamamladı. Akdeniz ekibi bu maçlarda hanesine hiç puan yazdıramadı.

Haber Merkezi - NTV Spor 13.05.2024 - 09:53
Süper Lig'de ilginç seri: Maçları 11 kişi bitiremiyorlar

Bitexen , Trendyol 'de 10 kişi tamamladığı son üç maçından puansız ayrıldı. Akdeniz ekibi, ligde en son galibiyetini 33. haftada iç sahada Atakaş Hatayspor'u 2-1 yenerek kazandı ve puanını 45'e çıkararak 8. sıraya yükseldi. Bu galibiyetten sonra Antalyaspor'da kötü gidişat başladı.

SON 3 MAÇTA 3

Bir sonraki hafta VavaCars Fatih Karagümrük'e konuk olan Bitexen Antalyaspor, orta saha oyuncusu Ramzi Safuri'nin 55. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldığı mücadelede, rakibine 4-1 mağlup oldu. Kırmızı-beyazlılar, Siltaş Yapı Pendikspor'u konuk ettiği 35. hafta karşılaşmasında ise 74. dakikada orta saha oyuncusu Sander Van de Streek'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi tamamladığı bu maçtan da 2-1 yenik ayrılarak, hanesine puan yazdıramadı. Akdeniz ekibi, 36. hafta maçında dün Kasımpaşa'ya dış sahada 3-1 yenilerek kötü gidişatını sürdürdü. Bu mücadelede orta saha oyuncusu Erdoğan Yeşilyurt, 80. dakikada kırmızı kart görerek, Antalyaspor'daki cezalılar arasına dahil oldu.

ÜST ÜSTE 3 MAĞLUBİYET

Üst üste üç maçını kaybeden ve şu anda ligde 10. sırada bulunan Bitexen Antalyaspor, ligin bitimine bir hafta kala Yukatel Adana Demirspor'u konuk edecek.Kırmızı-beyazlılar, 2023-2024 sezonunu ise 38. haftada oynanacak Antalya derbisinde Corendon Alanyaspor'un sahasında kapatacak.

Sayfa Yükleniyor...