Cim Bom'a kapıyı kapattı!

Galatasaray'a Ottmar Hitzfeld'den olumsuz yanıt geldi. Emeklilik kararı aldığını belirten teknik adam, kariyerine devam etse bile bunu bir kulüp takımı ile yapmayacağını söyledi.

NTV Spor 30.06.2014 - 09:49
Cim Bom'a kapıyı kapattı!

Galatasaray'ın gündemindeki İsviçre Milli Takımı Teknik Direktörü Ottmar Hitzfeld, sarı kırmızılıların teklifini kabul etmeyeceğini açıkladı.

Teknik direktörlük kariyerini sonlandırma kararı aldığını belirten Alman teknik adam, Sabah Gazetesi'ne konuştu.

Hitzfeld, "Geçtiğimiz ekim ayında, Dünya Kupası sonrası emekli olmaya karar vermiştim. Galatasaray'ın benimle ilgilendiğini biliyorum ve kabul etmememin tek sebebi, emeklilik kararım" dedi.
 
Emeklilik konusunda fikrinin değişebileceğini belirten tecrübeli teknik adam, buna rağmen kulüp takımı çalıştırmayı düşünmediğini söyledi. Hitzfeld "Kararımdan dönsem bile İsviçre Milli Takımı ile yoluma devam ederim. Galatasaray önemli bir kulüp fakat hayatım ve prensiplerim için kararlarıma uymak zorundayım" ifadelerini kullandı.

İsviçre'nin Dünya Kupası performansıyla ilgili de konuşan Ottmar Hitzfeld, "Büyük takımların evlerine döndüğü kupada biz yolumuza devam ediyoruz. Şimdi rakibimiz Arjantin. Bu maçta favori değiliz ama teslim olmayacağız" şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...