İlk hedef Astori

Galatasaray savunma takviyesi için atağa kalkacak. Sarı-kırmızılılar, Mancini'nin isteği doğrultusunda ilk tercihini Astori olarak belirledi.

NTV Spor 29.05.2014 - 18:54
İlk hedef Astori

Cagliari'nin başarılı İtalyan stoperi için girişimlere başlamaya hazırlanan sarı-kırmızılı ekip Chedjou'nun durumunun dünya kupası sonrası netleşmesini bekliyor. Mancini'nin satılmasına karşı çıkmadığı Kamerunlu defans oyuncusu için gelecek teklifler değerlendirilecek.

Cagliari'de bu sezon 35 maça çıkan 27 yaşındaki İtalyan stoper, Mancini'nin devre arasında da tercih ettiği isimlerden biriydi. Deneyimli teknik adamın, Cagliari'nin başarılı stoperini kadroda görmek istediği ve Semih Kaya'nın yanına mutlaka tecrübeli bir oyuncunun alınmasını yönetime şart koştuğu öğrenildi.

Hakan Balta'yı uzun süredir stoper olarak görevlendiren Mancini, yeni sezonda da tecrübeli futbolcuyu stoperler arasında düşünüyor. Genç oyuncu Koray Günter'den de umutlu olan deneyimli teknik adam, Gökhan Zan konusundaki son kararını ise sezon öncesi kampında verecek.

Galatasaray ayrıca Astori'nin alternatiflerini de belirledi. Sarı-kırmızılılar River Plate'den Balanta ve Brezilyalı Alex'i de gündeminde tutuyor. Astori için pazarlıklarda olumsuz sonuç alınırsa ibre bu isimlere dönecek.

Sayfa Yükleniyor...