Melo'ya ceza yok!

PFDK, Melo ile ilgili kararını verdi. Kurul, Beşiktaş derbisinin ardından yaptığı dansla tartışmalara konu olan Brezilyalı futbolcuya ceza vermedi. Karar sonrası G.Saray Yöneticisi Sedat Doğan Twitter'dan ilginç açıklamalar yaptı...

NTV Spor 27.02.2014 - 20:43
Melo'ya ceza yok!

Galatasaraylı Felipe Melo'ya Profesyonel Disiplin Kurulu'ndan ceza gelmedi.

Felipe Melo, Beşiktaş maçının ardından yaptığı dans ile "taraftarlara yönelik sportmenliğe aykırı hareket" gerekçesiyle Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. Ancak kurul, "isnat olunan ihlalin unsurları oluşmadığından" Brezilyalı oyuncuya ceza verilmediğini açıkladı.

PFDK, derbi maçında taraftarlarının neden olduğu saha olaylarından dolayı Galatasaray'a ise 15 bin TL para cezası verdi.

Yapılan açıklamada,

"GALATASARAY A.Ş.'nin, 22.02.2014 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. sporcusu FELIPE MELO DE CARVALHO hakkında, taraftarlara yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan ihlalin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA, (oyçokluğu) karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

SEDAT DOĞAN'DAN İLGİNÇ TWEET
Bu arada Galatasaray yöneticisi Sedat Doğan, PFDK'nın cezaları açıklamasının ardından şu tweeti attı:

Sayfa Yükleniyor...