Muslera'ya özel tedavi

Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera'ya özel bir tedavi programı uygulanacak. Elazığspor maçında sakatlanan Uruguyalı kalecinin dizinde kemik ve kıkırdak düzeyinde ezilme ve buna bağlı olarak ödem tespit edilmişti.

NTV Spor 28.04.2014 - 21:08
Muslera'ya özel tedavi

Sezon içinde Emre Çolak'ın yaşadığı sakatlıkla benzerlik gösteren problem için İsviçre'den özel iğneler getirildi. Emre Çolak için 6 hafta oynayamaz diye rapor verilmişti ancak genç futbolcu bu iğneler ile 3 haftada takımla çalışmalara başlamıştı. Muslera'ya da yoğun bir şekilde tıpkı Emre Çolak'ta olduğu gibi uygulanacak tedavi ile başarılı bir sonuç alınması bekleniyor.

Galatasaray sağlık heyeti ile durum değerlendirmesi yapan tecrübeli eldiven, "Oynayabileceğim her maçta görev yapmak istiyorum. Takımı böyle kritik bir süreçte yalnız bırakamam.Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmak bizim için çok önemli. En kısa zamanda takıma dönüp mücadele etmek istiyorum" dedi.

Muslera'nın izinli günlerde de Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelip tedavisine devam edeceği belirtildi. Spor Toto Süper Lig'in 32.haftasında Cumartesi günü TT Arena'da Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek olan sarı kırmızılılarda Muslera'nın bu zorlu maçta forma giyme ihtimali çok düşük. Çarşamba günü kontrolleri yapılacak olan Uruguaylı kalecinin 7 Mayıs'ta Eskişehirspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finaline yetiştirilmesi için yoğun çaba harcanıyor.

Sayfa Yükleniyor...