"Sahada 11 tane Aslan vardı"

Galatasaray formasıyla 100. maçına çıkan Felipe Melo, Gaziantepspor karşısında alınan galibyet sonrası takım arkadaşlarına teşekkür etti.

NTV Spor 29.11.2014 - 22:27
"Sahada 11 tane Aslan vardı"

Galatasaray formasıyla 100. maçına çıkan Felipe Melo, "Tanrı'ya şükürler olsun. Galatasaray'da 100. maçıma çıktım. Bu Tanrı'nın bana bir hediyesi ve her gün buna şürkediyorum” dedi.
 
Melo, "Bugünkü maça baktığımızda, dışıradan bakanlar içerideki oyuncunun ruhunu bilemezsiniz. Gerçekten çok zor maç. Avrupa maçları var, yoğrgunluk yaşıyoruz. Bugüne kadar oynadığımız maçlarda da performans sorunumuz vardı. Bugün gerçekten sahada 11 tane aslan vardı. Galatasaray ruhunu en iyi şekilde sahaya yansıttık" şeklinde konuştu.
 
Prandelli'ye teşekkür eden Brezilyalı yıldız, "Prandelli çok iyi hoca. İyi bir profesyonel. Bu kulübe faydası olan herkese  teşekkür etmek gerekiyor. Kendisi çok çok iyi bir insan. Bugünkü galibiyet çok önemli bir galibiyet. Bir çok oyuncunun ağrısı yorgunluğu vardı. Benim de ağrım vardı. 11 takım arkadaşımıza, sonradan oyuna girenlere ve taraftarlara teşekkür ediyoruz, altın değerinde bir galibiyet aldık" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...