Poldi ve G.Saray değerlendirmesi!

Lukas Podolski ve Mario Gomez'i izlemek için Türkiye'ye gelen Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'yla bir araya geldi. Alman çalıştırıcı, milli oyuncuları ve Türk futbolu hakkındaki fikirlerini paylaştı.

NTV Spor 30.10.2015 - 16:26
Poldi ve G.Saray değerlendirmesi!

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Florya Metin Oktay Tesisleri'ni ziyaret ederek, Galatasrkay Sportif Direktörü Cenk Ergün, Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray Kulübü Başkan Danışmanı Mehmet Özbek ve sarı-kırmızılı oyuncu Lukas Podolski ile bir araya geldi.

Podolski ve Gomez'i izlemek üzere İstanbul'a geldiğini söyleyen Löw, "Lukas'ın oyununu izledim. Galatasaray, Eskişehirspor karşısında iyi bir futbol ortaya koydu. Podolski'yi 12 senedir tanıyorum. Onun neleri yapabileceğini biliyorum, Hamza Hamzaoğlu ile daha da gelişeceğini düşünüyorum" dedi. Hamza Hamzaoğlu ise, hem Lukas hem de Kevin'den memnun olduklarını ve Almanya Milli Takımı'na faydalı olabilmeleri adına çalıştıklarını söyledi.

Türkiye'nin 2016 Avrupa Şampiyonası'na gitmesinden memnunluk duyduğunu dile getiren Löw, "Türk taraftarlar olduğu zaman tribünler çok farklı oluyor. Türkiye'nin turnuvalarda olmaması üzücüydü. Türk Milli Takımı turnuva içerisinde çok farklı çıkışlar yakalayabiliyor ve sürprizler yapabiliyor" diye konuştu.

Löw ayrıca, Türkiye'deki altyapı sorunu hakkındaki fikirlerini paylaştı. "Bir takımda 11 ismin yabancılardan oluşması kötü bir durum" diyen Löw,  "Bir kulüpte altyapıdan yetişen futbolcular olması ve oynaması gerek. Bu her zaman mümkün olmuyor ama bir karışım yapmak gerekiyor. Biz Almanya olarak 10 yıl önce altyapılarda önemli temeller attık ve bunun karşılığını şimdi alıyoruz" ifadelerini kullandı.



Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Joachim Löw'e adının yazılı olduğu 1 numaralı forma hediye etti.

Sayfa Yükleniyor...