Donk'a yakın markaj!

Galatasaray'ın devre arasında Kasımpaşa'dan transfer ettiği Ryan Donk, son haftalardaki performansı ile hayal kırıklığı yarattı. Sarı-Kırmızılılar’ın yeni teknik direktörü Riekerink, Donk ile yakından ilgilenerek oyuncuyu yeniden kazanmayı amaçlıyor.

NTV Spor 29.03.2016 - 13:23
Donk'a yakın markaj!

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, son haftalarda düşüş yaşayan Ryan Donk ile özel olarak ilgileniyor. Hollandalı çalıştırıcı, tecrübeli futbolcuyla antrenmanlarda sık sık konuşarak motive etmeye çalışıyor.

Kasımpaşa'dan devre arasında 2.5 milyon euro karşılığında transfer edilen Hollandalı futbolcu, ilk haftalardaki formundan uzak görüntü sergiliyor. Son maçlarda yedek kalan Donk, Riekerink'in takımın başına gelmesiyle birlikte yeniden çıkış arayışında. Milli maç arasında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan çalışmalarda oyuncularıyle girdiği diyaloglarla dikkat çeken Riekerink, Donk konusunda ısrarcı olacak. Donk'a performansını arttırması halinde forma vermeyi düşünen Riekerink, tecrübeli futbolcuyu yeniden kazanmayı planlıyor.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 7 lig, 3 kupa, 2 de Avrupa Ligi maçına çıkan Donk, 1 gol ve 1 asist ile oynadı. Donk, son olarak 25 şubat'ta Sarı-Kırmızılılar'ın deplasmanda 3-1 yenildiği Lazio maçında ilk 11'de forma giymişti. Deneyimli futbolcu, ligdeki Gaziantepspor ve Başakşehir, kupadaki Akhisar Belediyespor maçlarında ise yedek beklemişti.

Sayfa Yükleniyor...