Galatasaray Mauro Icardi transferinin detaylarını açıkladı

Galatasaray, Mauro Icardi'nin bonservisi için Paris Saint Germain'e 4 sezona yayılmış taksitlerle 10 milyon euro ödeneceğini açıkladı. Icardi'nin sezonluk 6 milyon euro kazanacağı belirtildi.

Haber Merkezi - NTV Spor 30.07.2023 - 14:24
Son Güncelleme: 30.07.2023 - 15:05
Galatasaray Mauro Icardi transferinin detaylarını açıkladı

, Mauro Icardi'nin transfer detaylarını paylaştı.

KAP'a yapılan açıklamada Icardi transferi için Paris Saint Germain'e 4 sezona yayılmış taksitlerle 10 milyon euro ödeneceğini belirtildi.

Icardi ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı ve yıldız oyuncunun senelik 6 milyon euro kazanacağı ifade edildi.

Sarı-kırmızılı takımdan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı, "Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero ve kulübü SAS Paris Saint Germain Football ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.Buna göre, futbolcunun eski kulübüne, 4 sezona yayılmış taksitlerle, 10.000.000 EUR transfer bedeli ödenecektir. Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir sezonu için net 6.000.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir."

Icardi, sarı-kırmızılı formayla geçen sezon 'de 24 müsabakada 22 gol atarken 2 maçta görev aldığı Ziraat Türkiye Kupası'nda 1 kez fileleri havalandırdı.

"Gerçekten çok mutluyum"

Transferin açıklanmasının ardından kulüp televizyonuna konuşan Icardi şunları söyledi, "Geçtiğimiz sezonun ardından tekrar Galatasaray forması giydiğim için çok mutluyum. Projenin ve bu grubun bir parçası gibi hissediyordum kendimi. Gerçekten çok mutluyum. Taraftarımız çok güzel bir sevgi gösterisi gösterdi. Sahada elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Her gün birlikte çalıştığımız, birbirimizi görmeye alıştığımız insanlarla tekrar karşılaştım. Çok mutluyum. Şimdi yenilerini biriktireceğiz."

Galatasaray'ın paylaşımı:

Sayfa Yükleniyor...