Arsenal Welbeck'le güldü!

İngiltere Premier Ligi'nin 13. haftasının açılış maçında Arsenal, deplasmanda West Bromwich Albion'u Danny Welbeck'in attığı golle 1-0 mağlup etti.

NTV Spor 29.11.2014 - 17:39
Arsenal Welbeck'le güldü!

Arsenal, İngiltere Premier Ligi'nin 13. haftasında konuk olduğu West Bromwich Albion'ı Danny Welbeck'in 60. dakikada attığı golle 1-0 kazandı.

İlk yarısı golsüz sona eren maçta, Arsenal aradığı gole 60. dakikada ulaştı. Sol kanattan hareketlenen Cazorla, rakibini çok şık bir hareketle çalımladı, çizgiye inerken ortasını yaptı. İyi yükselen Danny Welbeck'in vuruşunda top kaleci Foster'in üzerine gitse de ağlarla buluştu. Arsenal'in 2. yarıda kaleyi bulan tek şut çekmesi dikkat çekti.

Kalan dakikalarda beraberlik arayan WBA'in bir topu da direkten döndü ancak başka gol olmadı ve Arsenal, karşılaşmadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla Arsenal puanını 20'ye yükseltirken, WBA ise 13 puanda kaldı. Arsenal 14. haftada Southampton'ı konuk edecek. WBA ise West Ham'ı konuk edecek.

Londra ekibi West Bromwich'i zor da olsa 1-0 yenerken, tribünlerden Fransiz teknik adamın gitmesi yönünde pankart açıldı. Taraftarlar arasında yer alan pankartta "Arsene anılar için teşekkürler. Şimdi hoşçakal deme zamanı" ibareleri yer aldı.

Sayfa Yükleniyor...