Arsenal'de Ramsey şoku!

Premier Lig'te maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturan Arsenal'de Aaron Ramsey şoku yaşanıyor. Yıldız oyuncunun en az 1 ay daha takımdan uzak kalacağını söyleyen menajer Arsene Wenger, ara transfer döneminin son saatlerinde kadroya yeni bir oyuncu katabileceklerini açıkladı.

NTV Spor 29.01.2014 - 13:45
Arsenal'de Ramsey şoku!

Arsenal'in bu sezon şampiyonluk savaşı vermesinde en büyük pay sahiplerinden biri Aaron Ramsey'di.

Sezona çok iyi giren Ramsey, bir ara sadece Arsenal'in değil; Avrupa'nın en formda orta saha oyuncusu olarak gösteriliyordu. Ancak kariyeri boyunca çok çektiği sakatlıklar bu sezon da Ramsey'nin peşini bırakmıyor.

Yaklaşık 1 aydır takımından uzak kalan Ramsey tam iyileşti derken bir kez daha sakatlandı. Menajer Arsene Wenger, Southampton maçının son provasında sakatlanan Ramsey'nin en az 1 ay daha forma giyemeyeceğini açıkladı.

Ramsey'nin yanısıra, Wilshere'ın sık sık tekrarlayan sakatlıkları, Flamini'nin, Southampton maçında kırmızı kart görmesi Wenger'i zor durumda bıraktı. Fransız çalıştırıcı 2-2 berabere sonuçlanan Southampton maçı sonrası ara transfer döneminin son gününde taraftara bir sürpriz yapabileceklerini söyledi; ancak isim vermekten kaçındı.

Schalke 04'ün genç yıldızı Julian Draxler'in adı bir süredir Arsenal ile anılıyor.

Sayfa Yükleniyor...