Di Canio'ya sert uyarı!

Eski Sunderland Menajeri Paolo Di Canio'nun oyunculara yönelik ağır eleştirilerine kulüp yönetimi tepki gösterdi. Resmi siteden bir bildiri yayımlayan Sunderland, Di Canio'ya dava açılabileceği uyarısında bulundu.

NTV Spor 29.01.2014 - 16:17
Di Canio'ya sert uyarı!

Sunderland Kulübü üst üste alınan başarısız sonuçlar nedeniyle 2013-2014 sezonun başında görevine son verdiği menajer Paolo Di Canio'ya açıklamalarından ötürü sert cevap verdi.

İtalyan teknik adam hafta başında verdiği bir röportajda eski futbolcularından bazıları hakkında olumsuz yorumlarda bulunmuştu. Di Canio, Phil Bardsley ve Lee Cattermole için "Çürük" benzetmesi yaparken, takım kaptanı John O'Shea'yı da "Yüzsüz" olarak nitelemişti.

Sunderland Kulübü'nün Ada basınında geniş yankı uyandıran bu açıklamalara yanıtı gecikmedi. Bir bildiri yayınlayan İngiliz kulüp, Di Canio'nun ithamlarından ötürü hayal kırıklığına uğradıklarını açıkladı. Sunderland, böyle bir durumun yeniden yaşanmaması için yasal yollara başvurma olasılığının görüşüldüğünü de belirtti.

İtalyan teknik adamın sözlerinin kabul edilemez olduğunu vurgulayan kulüp oyunculara yöneltilen eleştirileri saygısızlık olarak nitelendirdi.

Di Canio, Cattermole and Bardsley için, "Hayatımda çalıştığım en amatör futbolcular" yorumunu yapmıştı. Takım kaptanı O'Shea'nin ise takım arkadaşlarının arkasından konuştuğunu ileri sürmüştü.

Sayfa Yükleniyor...