İbre City'ye döndü!

Premier Lig'de zirve yarışı kızıştı. Liverpool'un Chelsea'ye yenilmesiyle Manchester City'ye şampiyonluk şansı doğdu. City; kalan 3 maçını da kazanması halinde; tıpkı 2 yıl önce olduğu gibi averajla mutlu sona ulaşabilir.

NTV Spor 28.04.2014 - 12:44
İbre City'ye döndü!

Premier Lig'de bir maçı eksik Manchester City, şampiyonluk yolunda önemli bir avantajı ele geçirdi.

Liverpool'un Chelsea'ye yenildiği haftada Crystal Palace'ı 2-0 mağlup eden Manuel Pellegrini'nin öğrencileri; kalan üç maçını da kazanması halinde çok büyük olasılıkla şampiyon olacak.

Premier Lig'in zirvesinde 80 puanla liderlik koltuğunda oturan Liverpool, Crystal Palace deplasmanının ardından Newcastle United karşılaşmasıyla ligi tamamlayacak. İki puan gerisindeki Chelsea'nin ise Norwich Ve Cardiff ile maçları var. 77 puanı bulunan City ise 3 maça çıkacak. Manchester City; Everton deplasmanına çıktıktan sonra sahasında Aston Villa ve West Ham ile karşılaşacak.

Lider Liverpool'a gol averajında sekiz gollük bir avantajı bulunan City, bu sezon da tıpkı 2012'de olduğu gibi averajla şampiyonluk yaşayabilir. Ancak menajer Manuel Pellegrini'ye göre; şampiyonluk yolunda herhangi bir avantaj söz konusu değil.

3 maç daha oynayacaklarını ve bu nedenle şampiyonluktan bahsetmenin doğru olmayacağını belirten Şilili teknik adam; gol averajını düşünmeden her maçı kazanmaları gerektiğini dile getirdi. 

Sayfa Yükleniyor...