Liverpool öldü öldü dirildi!

İngiltere Premier Lig’de Liverpool gol düellosu şeklinde geçen maçta Swansea City’i 4-3 mağlup etti. Ligde üst üste üçüncü galibiyetini alan Liverpool zirve iddiasını sürdürdü.

NTV Spor 23.02.2014 - 20:03
Liverpool öldü öldü dirildi!

İngiltere Premier Lig'in 27. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Liverpool sahasında Swansea City ile karşılaştı.

Büyük bir çekişmeye sahne olan ve gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmayı Liverpool 4-3'lük skorla kazanarak hanesine 3 puan yazdırdı. Ligde son 8 haftadır yenilgi yüzü görmeyen ve son 3 maçı da kazanmayı başaran Liverpool, puanını 56'ya çıkardı. Liverpool haftayı 4. sırada noktaladı.

Zirve yarışından uzaklaşmak istemeyen Liverpool maça çok hızlı başladı ve 3. dakikada Sturridge'in attığı golle 1-0 öne geçti. Konuk ekibin kalesine etkili gelmeye devam eden Liverpool, 20. dakikada Henderson ile farkı 2'ye çıkardı.

Bu dakikadan sonra rakip kaleye daha etkili gitmeye başlayan Swansea City, 23. dakikada Shelvey'in attığı golle skoru 2-1'e getirerek farkı 1'e indirdi. Bu golden sadece 4 dakika sonra konuk takımda sahneye çıkan Bony, Liverpool ağlarını havalandırarak skoru 2-2 yaptı.

Liverpool'da 36. dakikada Sturridge birkez daha kaleci Vorm'u mağlup ederek ev sahibi takımı 3-2 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmazken, Liverpool soyunma odasına 3-2 önde gitti. İkinci devreye etkili giren taraf Swansea City oldu.

Konuk ekip 47. dakikada penaltı kazandı ve Bony penaltıyı gole çevirerek skora birkez daha denge getirdi: 3-3. Karşılaşmada son sözü söyleyen isim ise Henderson oldu. 74. dakikada Swansea City ağlarını havalandıran Henderson Liverpool'a 4-3'lük galibiyeti getirdi. 

Sayfa Yükleniyor...