Mata geldi dertler bitti!

Premier Lig'de Manchester United, eski futbolcusu Ole Gunnar Solskjaer'in çalıştırdığı Cardiff City'yi 2-0 mağlup etti. Yeni transfer Juan Mata da Old Trafford'a 1 asistle 'merhaba' dedi...

NTV Spor 29.01.2014 - 00:36
Mata geldi dertler bitti!

Premier Lig'de zor günler geçiren Manchester United, Old Trafford'da efsane futbolcusu Ole Gunnar Solskjaer'in menajerliğini yaptığı Cardiff City'yi konuk etti.

Chelsea'dan 45 milyon euro karşılığında transfer edilen Mata'nın da ilk kez forma giydiği maça Manchester United hızlı girdi. Henüz 6. dakikada Valencia'nın direkten dönen kafa vuruşunu tamamlayan Robin van Persie, Manchester United'ı 1-0 öne geçirdi.

Bu golden sonra dakikalar ilerledikçe ev sahibi ekibin temposu düştü. Devre sonuna doğru Cardiff City dengeyi kursa da soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi.

Kırmızı Şeytanlar, maçın ikinci yarısına da hızlı başladı. Üst üste geliştirdiği ataklarla Cardiff kalesini yoklayan Manchester United, 59'da bu golü buldu. Bu kez sahneye çıkan Ashley Young, Mata'dan aldığı pasla muhteşem bir gole imza attı ve takımını 2 farklı üstünlüğe taşıdı.

Bu dakikadan sonra ev sahibi ManU, tempoyu düşürmeye başladı. Son dakikalara kadar rakibinin umutlanmasına izin vermeyen Manchester United, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. ManU, bu galibiyetle puanını 40'a çıkarırken, Cardiff City ise 18 puanla ligin son sırasında kaldı.

 

 

Sayfa Yükleniyor...