Rooney fikstürden şikayetçi!

İngiltere Premier Lig'deki zorlu fikstür, tepki çekmeye devam ediyor. 10 günde 4. maçına çıkacak Wayne Rooney de, tedbir alınmaması halinde ilerleyen dönemde sakatlıkların artacağını belirtiyor.

NTV Spor 30.12.2014 - 14:17
Rooney fikstürden şikayetçi!

Premier Lig'de her yılın sonuna denk gelen sıkışık maç takvimi futbolcuları fazlasıyla zorluyor. 10 günde 4 maça çıkan futbolcular dinlenme imkanlarının kısıtlanmasından dolayı zorluk yaşıyor.

İngilizlerin bir futbol bayramı olarak planladıkları maç takvimini eleştiren isimlere eklenen son isim; Wayne Rooney oldu. Manchester United'ın kaptanı, sıkışık fikstür nedeniyle ilerleyen dönemde sakatlık vakalarının artacağını öne sürerken, Premier Lig yönetiminin bu konuda tedbir alması gerektiğini dile getirdi.

Futbolcuların zorlu maç takvimi nedeniyle her maç aynı performansı göstermesinin mümkün olmadığını vurgulayan Rooney, bunun maçlara gelen taraftarları da olumsuz yönde etkilediğini söyledi.

Jose Mourinho ve Louis Van Gaal de geçtiğimiz günlerde fikstürü eleştirmişti. Van Gaal; "48 saatte vücudun kendini toparlaması mümkün değil" ifadelerini kullanmıştı.

Sayfa Yükleniyor...