Scholes'tan Hodgson'a çağrı!

Manchester United efsanesi Paul Scholes, milli takım menajeri Roy Hodgson'a, Liverpool'un, hücuma dönük oyun anlayışını benimsemesi çağrısında bulundu. Scholes, ilk 11'de en az 4 Liverpool’lu oyuncuyu görmek istiyor.

NTV Spor 29.05.2014 - 15:11
Scholes'tan Hodgson'a çağrı!

Liverpool, geride kalan sezonda, sporseverlerin taktirini kazanan akıcı bir hücum futbolu sergiledi. Kırmızılar, 38 maçta 101 gol atarken, Manchester City'nin ardından ligi 2. sırada bitirdi.

Liverpool'un ortaya koyduğu futboldan etkilenenlerden biri de, Manchester United efsanesi Paul Scholes. Scholes, milli takım menajeri Roy Hodgson'a, Liverpool'un oyun felsefesini kopyalaması çağrısında bulundu. Scholes, Dünya Kupası sırasında ilk 11'de en az 4 Liverpool'lu oyuncuya görev verilmesini istiyor.

Kırmızıların kendisine, en iyi dönemindeki United'ı hatırlattığını vurgulayan scholes; "Gerrard, Sturridge, Henderson ve Sterling'e kesinlikle ilk 11'de görev verirdim. Sağbek mevkisinde United'lı Phil Jones önemli bir alternatif. Ancak bu bölgede de, daha deneyimli olan Liverpool'lu Glen Johnson'ı oynatırdım" dedi.

Scholes, United'lı Michael Carrick'in milli takıma çağrılmamasına da büyük bir hata olarak nitelendirdi.

Gerrard'ın sakatlanması halinde, yerini dolduracak bir oyuncuları olmadığını dile getiren Scholes, bu görevi Carrick'in başarıyla üstlenebileceğini savundu.

Sayfa Yükleniyor...