"Yanlış kişi... Moyes gitmeli"

Kızgın Manchester United taraftarı, menajer David Moyes'u protesto etmek için uçak kiralama kararı aldı.

NTV Spor 28.03.2014 - 18:40
"Yanlış kişi... Moyes gitmeli"

"Daily Mirror" gazetesine göre, Aston Villa maçı öncesi Old Trafford'un üzerinden geçecek uçak, Moyes'un görevine son verilmesini isteyen bir pankart taşıyacak.

Manchester United taraftarının bir bölümü, David Moyes döneminin bir an önce son bulmasını istiyor.

Manchester derbisinde alınan 3-0'lık yenilgi ile kızgınlıkları daha da artan bir grup taraftar, Aston Villa ile oynanacak maç öncesi, sıradışı bir protesto eylemi gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

"Daily Mirror" gazetesine göre, tamamı sezonluk bilet sahibi taraftar grubu, aralarında yaklaşık bin euro toplayıp; küçük bir uçak kiraladı. Bu uçak, United'ın Aston Villa'yı ağırlayacağı maçtan hemen önce Old Trafford'un üzerinde uçacak.

Arkasında da; "Yanlış kişi... Moyes gitmeli" yazılı bir pankart taşıyacak. Ancak tüm United taraftarları, Moyes'un görevine son verilmesi gerektiğini düşünmüyor. En büyük taraftar grubunun başkan yardımcısı Ian Sterling, Moyes'u bu göreve bizzat Alex Ferguson'ın getirdiğini belirterek; "Ferguson hepimizden Moyes'a destek vermemizi istedi. Bazı taraftarların kızgınlığını anlıyorum. Ancak bizim taraftar grubumuz henüz Moyes'tan umudunu kesmiş değil" dedi.

 

Sayfa Yükleniyor...